BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS MÜJDESİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS MÜJDESİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerine yönelik önemli bir destek programını hayata geçiriyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerine yönelik önemli bir destek programını hayata geçiriyor. Aileleri Tekirdağ sınırları içerisinde ikamet eden ve örgün eğitim gören üniversite öğrencilerine, yılda 12 bin lira tutarında burs verilecek.

Başkan Candan Yüceer’in seçim vaatleri arasında yer alan bu burs programı, öğrencilerin eğitim hayatlarına maddi katkı sağlayarak, onların başarılarına destek olmayı hedefliyor. Burs tutarı, iki döneme bölünerek öğrencilere ödenecek.

Daha önce de dar gelirli emeklilere yılda 12 bin liralık pazar desteği sunan Büyükşehir Belediyesi, yeni doğan bebekler için ihtiyaç duyulan tüm malzemelerin yer aldığı destek paketlerini ailelere ulaştırmış ve askere gidecek gençlere asker çantası desteği sağlamıştı. Bu projeler halen devam ederken, üniversite öğrencilerine sunulacak burs desteği de bu kapsamda hayata geçiriliyor.

Burs için son başvuru tarihi 15 Ekim 2024. Başvuru ve ayrıntılı bilgi için sosyal.tekirdag.bel.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

CANDAN BAŞKAN: İHTİYAÇ SAHİBİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİMİZE BURS DESTEĞİ SAĞLIYORUZ

Konu hakkında bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamayı en önemli görevlerimizden biri olarak görüyoruz. Eşitlik yolunda, sosyal ve halkçı belediyecilik anlayışımızla, ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerimize burs desteği sağlıyoruz. Bu burs programı, gençlerimizin hayallerine ulaşmaları için bir adım daha atmaları adına büyük bir fırsat sunuyor. Eğitim, geleceğimizin teminatıdır. Bizler, gençlerimizin eğitim hayatlarında karşılaştıkları maddi zorlukları en aza indirerek, onların özgüvenle, cesaretle ve kararlılıkla yollarına devam etmelerini istiyoruz. Bu nedenle, Tekirdağ’da aileleri ikamet eden ve maddi imkânsızlıklar içinde eğitim gören her üniversite öğrencimizin yanında olmayı, onların başarılarına ortak olmayı bir sorumluluk olarak kabul ediyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, eğitimden sağlığa, sosyal yardımlardan kültüre kadar birçok alanda halkımızın yanında olmaya, onların ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyoruz. Üniversite öğrencilerine sunduğumuz bu burs desteği, sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak hayata geçirdiğimiz projelerden sadece biridir. Eşit, adil ve umut dolu bir gelecek için çalışmaya kararlılıkla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 



ÇERKEZKÖY’ÜN YENİ ÖZEL OKULU SINAV KOLEJİ KAPILARINI GAZETECİLERE AÇTI!

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI PROF. DR. ERBAŞ, KIRKLARELİ’NDE HAFIZLIK KUR’AN KURSLARI İCAZET MERASİMİ’NE KATILDI

TEKİRDAĞSPOR 2024-2025 SEZONUNU AÇTI

İNŞAATTA TOPARLANMA BEKLENMİYOR

SÜPER MEYVE ARONYA HASADI: FAYDASI SAYMAKLA BİTMİYOR