BÜYÜKŞEHİRDEN ULAŞIM KARTLARINDA İNDİRİM MÜJDESİ

BÜYÜKŞEHİRDEN ULAŞIM KARTLARINDA İNDİRİM MÜJDESİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde toplu taşıma araçlarında kullanılan Tekirdağ Kart ücretlerinde indirime gitti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşım taşıma araçlarında kullanılan Tekirdağ Kart ücretlerinde indirim yapıldı. Yapılan indirim çerçevesinde kart bedeli 60 TL’den 50 TL’ye kart yenileme (vize) ücreti de 50 TL’den 40 TL’ye indirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Düzenleme Komisyonu (UTDK) tarafından oy birliği ile alınan karar doğrultusunda, Tekirdağ il sınırları içerisinde toplu taşıma hizmeti veren TEKULAŞ’a ait Tam kart ve kart vizeleme ücretlerinde indirime gidildiği bildirildi.

Tekirdağ’da her alanda olduğu gibi ulaşım alanında da vatandaşlara her türlü kolaylığı sağlamayı hedeflediklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Vatandaşlarımıza ulaşım alanında maddi anlamda bir nebze de olsa katkı vermek adına kart ücretlerinde indirime gittik. Kart bedelini 60 TL’den 50 TL’ye, kart yenileme bedelini de 50 TL’den 40 TL’ye indirdik. Ulaşım alanında yeniliklerimiz devam edecek. Güçlü Büyükşehir güçlü Tekirdağ diyerek çıktığımız bu yolda her alanda vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.



MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI