BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇERKEZKÖY’ÜN ÇOCUKLARINA YÜZME EĞİTİMİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇERKEZKÖY’ÜN ÇOCUKLARINA YÜZME EĞİTİMİ

Çerkezköy Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda eğitmenler Hamdi Yavuz, Selin Elkoca ve Seçkin Eti tarafından verilen derslere 5-16 yaş arası çocuklar katılabiliyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu bünyesinde çocukların güvenilir bir ortamda sosyal, fiziksel, ve psikolojik gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen yüzme kursları devam ediyor. 

Çerkezköy Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda eğitmenler Hamdi Yavuz, Selin Elkoca ve Seçkin Eti tarafından verilen derslere 5-16 yaş arası çocuklar katılabiliyor. Çocuklar,  Salı-Perşembe 15.00-20.00; Çarşamba-Cuma 15.00-20.00; cumartesi-Pazar 14.00-18.00 olmak üzere hafta 2, ayda toplam 8 ders alıyor. Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda ayrıca yetişkinler için de serbest kullanım saatleri bulunuyor. Vatandaşlar, salı-Perşembe 09.00-15.00; Çarşamba-Cuma 09.00-15.00 ve cumartesi- Pazar 18.00-21.00 saatlerinde havuzdan yararlanabilir. Yüzme kursları için Çerkezköy Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’na başvurulabilir. 

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ’I ÇOCUKLARIMIZIN DAHA DA MUTLU OLACAĞI BİR KENT HALİNE GETİRMEK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “5-16 yaş arası çocuklarımızın hem verimli ve eğlenceli vakit geçirmeleri hem de kendilerini geliştirmeleri amacıyla hayata geçirdiğimiz yüzme kurslarımız Çerkezköy Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda devam ediyor. Çocuklarımızın eğitim ve sosyal alanda başarılı, mutlu olmalarını çok önemsiyoruz. Tekirdağ’ı çocuklarımızın daha da mutlu olacağı bir kent haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. 



BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇERKEZKÖY’ÜN ÇOCUKLARINA YÜZME EĞİTİMİ

MİLLİ BASKETBOLCU KARAMAN KARAAĞAÇ’TA DEFNEDİLDİ

ÇERKEZKÖYLÜ MİLLİ BASKETBOLCU İLKAN KARAMAN HAYATINI KAYBETTİ

STREETBALL TURNUVASI’NIN KAZANANLARI BELLİ OLDU

BOCCİA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA BÜYÜK BAŞARI