BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇATLAK DOLGU MAKİNESİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇATLAK DOLGU MAKİNESİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yol yapım çalışmalarında kullanılmak üzere çatlak dolgu makinesini araç filosuna kattı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, hizmet kalitesini daha verimli ve etkin hale getirmek için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Çatlak Dolgu Makinesi hizmete sunuldu.

Çatlak Dolgu Makinesi, Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçede gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarında muhtelif kesimlerde kullanılacak. Silindirle sıkıştırabilir beton ve bütüne sıcak karışım yollarda oluşan çatlaklar öncelikle derz kesme makinası ile açıldıktan sonra açılan çatlaklar hava kompresörü ile temizleniyor ve çatlak dolgu makinesi ile çatlakların kapatılma işlemi uygulanıyor. Bu sayede ürün ömrü arttırılmış oluyor.

“TEKİRDAĞ İÇİN HIZ KESMEDEN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet kalitemizi daha da arttıracak yatırımları gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Büyük önem verdiğimiz yol yapım çalışmalarımızda kullanılmak üzere çatlak dolgu makinesini araç filomuza katmış bulunuyoruz. Şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Tekirdağ için hız kesmeden çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.



KIRKLARELİ’DE 2024 YILI EYLÜL AYI İHRACATI, 2024 YILI AĞUSTOS AYINA GÖRE YÜZDE 27,59 AZALDI

AHMET ÇETİN: SU SORUNU İÇİN KOMİSYONLAR KURULACAK

VALİ SOYTÜRK’TEN ÇTSO’YA ZİYARET

TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARI MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ