BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ ENCÜMEN VE KOMİSYONLARIN YENİ ÜYELERİNİ SEÇTİ

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ ENCÜMEN VE KOMİSYONLARIN YENİ ÜYELERİNİ SEÇTİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Nisan 2022 Dönemi Meclis Toplantısı, bugün Süleymanpaşa ilçesinde Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Nisan 2022 Dönemi Meclis Toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleştirildi.

Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı ve komisyon kararlarına ait dosyalar meclise sunuldu. Toplantıda ayrıca Encümen ve komisyon üyelerinin seçimleri de gerçekleştirildi. Buna göre Encümen Üyeleri Münür Karaevli, Değer Kara, Sabahattin Çalışkan, Tamer Yargı, Erhan Baştak; İmar ve Bayındırlık Komisyonu Halil İbrahim Erkan, Eren Doğan, Yener Dursun, Cihan Gaygusuzoğlu, Gökay Keleşoğlu, Şenol Karaküçük, Metin Kanat ve Serkan Bezgin; Çevre ve Sağlık Komisyonu Kazım Doğaç, Cengiz Çayır, Sabahattin Çalışkan, Hatice Altay, Zekeriya Güven, Hikmet Mutlu, Ramazan Kemal Kurt; Plan ve Bütçe Komisyonu Cengiz Memiş, Hüseyin Vasfi Güner, Doğan Özman, Erhan Baştak, Mustafa Sabri Şahsi, Levent Köksalan, Şakir Sezgin, Halil İbrahim Cebeci ve Nizamettin Çoban; Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Volkan Soğancılar, Levent Köksalan, Erhan Baştak, Kazım Doğaç, Cengiz Çayır, Nuri Köşkdere, Bahadır Keresteci; Ulaşım Komisyonu Kazım Doğaç, Güner Çetin, Nedim Yılancı, Tamer Yargı, Sabahattin Çalışkan, Ali Rıza Eti ve Nazmi Yamanoğlu; İçişleri Komisyonu Yüksel Baydarlı, Nafiz Selçuk Güvenilir, Hüseyin Vasfi Güner, Doğan Özman, Sabahattin Çalışkan, Sait Yazı ve Ruhi Özden; Tarım, Hayvancılık ve Orman Komisyonu ise Zekeriya Güven, Ersin Kaçar, Kazım Doğaç, İlhan İmrak, Levent Köksal, Osman Turgutlugil ve Fedai Yüksel'den oluşuyor.

ALBAYRAK: ALINAN KARARLAR HAYIRLI OLSUN

Meclis Toplantısı sonrasında açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, " Nisan 2022 Dönemi Meclis Toplantımız son derece verimli geçti. Yapılan seçimler sonucunca Encümen ve Komisyon üyeliğine seçilen meclis üyelerimize başarılar diliyorum. Alınan kararların şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

 



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM