BÜYÜKŞEHİR KADINLARIN GELİŞİMLERİNE DESTEK OLMAYI SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR KADINLARIN GELİŞİMLERİNE DESTEK OLMAYI SÜRDÜRÜYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kadınların psikolojik, ruhsal ve bedensel farkındalıklarını artırmaya yönelik çalışmalarını Kadın Danışma Merkezleri bünyesinde sürdürmeye devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kadınların psikolojik, ruhsal ve bedensel farkındalıklarını artırmaya yönelik çalışmalarını Kadın Danışma Merkezleri bünyesinde sürdürmeye devam ediyor. Düzenli aralıklarla gerçekleştirilen atölye çalışmalarıyla kadınlara hem kendilerini tanıma hem de psikolojik dayanıklılık imkânı sunuluyor.

Bu kapsamda Süleymanpaşa Kadın Danışma Merkezi’nde, Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nde görevli psikologlar Meltem Şentürk ve Damla Kurum rehberliğinde mandala ve duygusal özgürleşme tekniği (EFT) atölyesi düzenlendi. Atölyede, kadınların duygu durumlarını ifade etmeleri, stresle baş etme becerilerini geliştirmeleri ve içsel farkındalık kazanmaları hedeflendi.

Kadınların sosyalleşmelerine ve kişisel gelişimlerine katkı sunan bu çalışmalar, aynı zamanda psikolojik dayanıklılıklarının güçlenmesine de önemli ölçüde destek oluyor. Katılımcılar, atölye sayesinde günlük yaşamın getirdiği yüklerden uzaklaşarak kendilerine zaman ayırma fırsatı buldu.

Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki dönemde de Kadın Danışma Merkezleri aracılığıyla benzer atölye ve farkındalık çalışmalarını sürdürerek, kadınların yaşam kalitesini artırmaya yönelik projelerini devam ettirecek.



Yorum Yazın

TÜRK KIZILAY ÇERKEZKÖY ŞUBESİ’NDEN KURUM ZİYARETLERİ

BÜYÜKŞEHİR KADINLARIN GELİŞİMLERİNE DESTEK OLMAYI SÜRDÜRÜYOR

TEKİRDAĞ BAROSU’NDA SERBEST KÜRSÜ BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TEKİRDAĞ’DA 6 BİN 865 KONUTUN HAK SAHİPLERİ BELİRLENDİ

ÇERKEZKÖY VANLILAR DERNEĞİ’NDEN BİRLİK VE DAYANIŞMA VURGUSU