BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN SÜLEYMANPAŞA KARLIK CADDESİ GENİŞLETİLİYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN SÜLEYMANPAŞA KARLIK CADDESİ GENİŞLETİLİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde başlattığı yol bakım, onarım ve yapım çalışmalarını titizlik içinde mesai mefhumu gözetmeden sürdürüyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Süleymanpaşa ilçesi Hürriyet Mahallesi Karlık Caddesi'nin genişletilmesi Asri Mezarlık duvarının taşınması işlemi gerçekleştirilecek. İşlem kapsamında Karlık Caddesinin genişletilebilmesi için Asri Mezarlık Duvarı yaklaşık 471 metrelik taş duvar 3 metre içeri alınacak. 

11 İLÇEDE EKSİKSİZ OLARAK SÜRÜYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde başlattığı yol bakım, onarım ve yapım çalışmalarını sürdürüyor. Konu hakkında açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ’ın yol ağını güçlendirmek ve vatandaşlara daha konforlu bir ulaşım hizmeti sunmak amacıyla çalışmalara devam ettiklerini belirterek, “Yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarımız 11 ilçemizde eksiksiz sürdürüyoruz. Süleymanpaşa ilçemize bağlı Karlık Caddesinin genişletilebilmesi için Asri Mezarlık Duvarının içeri alınma işlemi yaklaşık 2 milyon 916 bin TL’dir. Çalışmamızın vatandaşlarımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 



MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI