BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 400 TON SICAK ASFALT DÖKTÜ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 400 TON SICAK ASFALT DÖKTÜ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa’da bu yılki yatırım programı kapsamında 400 ton sıcak asfalt serimi yapıldığı bildirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2022 yatırım programı kapsamında il genelinde yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Süleymanpaşa ilçesinin Altınova Mahallesi Gazi Hasan Paşa Caddesinde başlatılan BSK sıcak asfalt yol bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. Çalışma kapsamında toplamda 400 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi olarak kurulduğumuz günden bu yana 11 ilçede ulaşım kalitesini arttırmak amacıyla yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarına büyük önem verdik, bu konuda önemli çalışmaları hayata geçirdik. Süleymanpaşa ilçemizde gerçekleştirdiğimiz BSK sıcak asfalt yol bakım ve onarım çalışmalarımızın ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

 



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM