BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. YÜCEER HALKI HİÇBİR ANI’NDA YALNIZ BIRAKMIYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. YÜCEER HALKI HİÇBİR ANI’NDA YALNIZ BIRAKMIYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer Çorlu’nun bu zor davasında halkı yalnız bırakmadı.

Çorlu Tren Faciası davasının 19. duruşmasında Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, CHP Genel Başkanı Özel ve Çorlu Belediye Başkanı ve CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt halkın yanında durarak destek oldular.

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. CANDAN YÜCEER: ‘’ADALET YİNE GELMEDİ’’

Sadece halkı ziyaret etmekle kalmayıp her anında da yanında olmaya çalışan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 2018’de meydana gelen ve 7’si çocuk 25 kişinin hayatını kaybettiği, 328 kişinin yaralandığı tren kazası davasının karar duruşması olması beklenirken ertelendiğini belirtti. Aday Yüceer davanın sonuçlanmayıp ertelenmesine; ‘’Adalet yine gelmedi, bir sonraki duruşma 25 Nisan 2024 tarihine bırakıldı.’’ sözleriyle sitem etti.

ERTELEME’Yİ PROTESTO ETTİLER

Çorlu Adalet Sarayı önünde yüzlerce kişi sonucu protesto etti. Protesto’ya Yüceer ve Başkan Özel ve Çorlu Belediye Başkanı Sarıkurt katılarak davanın ertelenmesinden dolayı duydukları üzüntüyü ve hayal kırıklığını belirterek bu kez sonuçlanacağına inançları olduğunu vurguladılar.

DR. YÜCEER: ‘’ADALET RAYLARIN ALTINDA KALMASIN’’

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer davanın ertelenmesinden dolayı üzüntülerini dile getirmesinin ardından protesto eden halkla birlikte duruma baş kaldırdı. Halkla beraber davaya sahip çıkan Yüceer erteleme kararıyla ilgili bir konuşma gerçekleştirdi. Dr. Candan Yüceer erteleme kararına; ‘’ Çorlu’da yitirdiğimiz 7’si çocuk 25 canımız için hak, hukuk, adalet mücadelesini sorumlular cezalandırılıncaya kadar, #ÇorluİçinAdalet sağlanana kadar sürdüreceğiz! Adalet rayların altında kalmasın, başka canlar yanmasın istiyoruz.’’ diyerek karşı geldiklerini belirtti.

 

 



BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ