BÜTÜN KAMU KURULUŞLARINI ANSIZIN DENETLEYECEĞİZ!

BÜTÜN KAMU KURULUŞLARINI ANSIZIN DENETLEYECEĞİZ!

Çerkezköy Kaymakam Murat Duru, Diş Hastanesi’nde denetimlerde bulunurken, “Çerkezköy’ümüzde vatandaşlarımıza kamu hizmeti sunan bütün kamu kurum ve kuruluşlarımızı böyle ansızın hem ziyaret edeceğiz hem de denetleyeceğiz."dedi.

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, ilçede hizmet veren Diş Hastanesi’ni ziyaret ederek, denetimde bulundu. Hastalarla konuşup, aldıkları hizmetten memnun olup olmadıklarını soran Kaymakam Duru, kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik bu tür ziyaretleri sürdürerek, ansızın denetimlerde bulunacağını söyledi.

Kaymakam Murat Duru, Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ni ziyaret etti. Başhekim Nihal Küçükyazıcı ile birlikte hastaneyi dolaşan Kaymakam Duru, diş tedavisi için gelen vatandaşlarla da konuşup hizmetlerden memnun olup olmadıklarını sordu. Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Kaymakam Duru, “Çerkezköy’ümüzde müstakilen hizmet veren diş hastanemizi ansızın hem ziyaret ettik hem de denetledik. Ziyaret ve denetim esnasında hastanemizin hizmetleri ile ilgili hem vatandaşlarımızdan hem de hastane başhekimi ve diğer personellerimizden bilgi aldık. Son derece mükemmel yapılmış ve donatılmış hastanemizin kaliteli hizmetleri ile ilgili vatandaşlarımızın duyduğu memnuniyet için hastane yönetici ve personelimize çok teşekkür ettik. Vatandaşlarımızın az da olsa hizmetler ile ilgili yaptığı eksiklikleri de dinledik. Hastanemizde insanımıza eksiksiz hizmetlerin sunumu için de başhekimimizi ve personelimizi uyardık.” dedi.

Kaymakam Murat Duru denetimlerinin devam edeceğini belirterek, “Çerkezköy’ümüzde vatandaşlarımıza kamu hizmeti sunan bütün kamu kurum ve kuruluşlarımızı böyle ansızın hem ziyaret edeceğiz hem de denetleyeceğiz. Bu vesile ile hem personelimizin moral ve motivasyonunu artıracağız hem de öğretici bir şekilde eksiklikleri gidermeye çalışacağız inşallah.”dedi.

 



MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ