BÜROKRASİ TEKİRDAĞ'DA BAĞIMLILIKLA MÜCADELE İÇİN TOPLANTI

BÜROKRASİ TEKİRDAĞ

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu'nun 1. Toplantısı Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu'nun 1. Toplantısı Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım'ın başkanlık ettiği toplantıda, kurul üyeleri bağımlılıkla mücadele çalışmaları hakkında görüşlerini paylaştılar ve istişarelerde bulundular.

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu'nun 1. Toplantısı Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantının amacı, il genelinde bağımlılıkla mücadele kapsamında yapılan çalışmaları değerlendirmek ve gelecek dönemde yapılacak çalışmalar için yol haritası belirlemekti. Bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık oluşturmak, rehabilitasyon ve tedavi hizmetleri sunmak, ilgili kurum ve kuruluşlar arasında koordinasyonu sağlamak gibi konuların ele alındığı toplantıda, katılımcılar birçok öneri ve fikir ortaya koydular. Tekirdağ İl Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu'nun bundan sonraki toplantıları da bağımlılıkla mücadele konusunda il genelindeki çalışmaları daha etkin ve verimli hale getirmek için gerçekleştirilecek.



KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI

OTLUK ALANDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ