BUNUN BİR CEZASI OLMASI LAZIM!

BUNUN BİR CEZASI OLMASI LAZIM!

1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Yahya Aydın, Kapaklıspor maçını hem oyun hem de maç sonu yaşadıkları olayları değerlendirdi.

Dün oynanan Kapaklıspor 1911 Çerkezköyspor maçının yankıları sürüyor. 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Yahya Aydın, maç sonunda uğradıkları saldırıyı değerlendirirken, “Bize yapılanlar yenilir yutulur cinsten değil. Bunun bir cezası olması lazım.” dedi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Bölge 1. Grup’ta hafta sonunda oynanan Kapaklıspor- 1911 Çerkezköyspor maçı sonrası, uğradıkları saldırıyı ilk olarak 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan yapmıştı. Bugün de 1911 Çerkezköyspor’un tecrübeli Teknik Direktörü Yahya Aydın değerlendirdi. Aydın hem maçın teknik analizini yaptı hem de maç sonu başlarına gelen olayla ilgili konuştu. Takımının ilk 20 dakikadaki oyunu genele yayamadığını dile getiren Aydın, şunları kaydetti:

SAHANIN İÇİNDE NE YAŞANDI HERKES BİLMEZ!

 “Maça iyi başladık. İstediğimiz baskıyı da kurduk. İlk 20 dakika istediğimiz oyunu oturttuk derken hakemin sertliğe müsaade etmesi oyunumuzu bozdu. İlk 15-20 dakikalık oyunu, maçın tamamına yayamadık. Hakem, sertliğe prim tanımasa belki farklı sonuç alacaktık. İkinci yarının da başında yine iyi oynadık, orada yine baskımız vardı. Ama dediğim gibi saha içindeki sertlik, oyunumuzu bozdu. Nasıl yazarsınız bilmiyorum. Ama benim oyuncularıma maç boyunca küfür edildi. İnanın bir tane oyuncum var, küfür nedir bilmez. 5 vakit namazında niyazında. Çocuğa, maç boyunca futbolcu arkadaşı küfür etti. Hem de hemşerisi bir futbolcu. Sahanın içinde ne yaşandı herkes bilmez. Sonuçta bizim oturtmayı planladığımız oyunumuz bozuldu. Elbette bunların arkasına sığınmıyoruz.”dedi.

PUAN ALARAK YAKLAŞTIRMADIK

Maçtan aldıkları 1 puanın da önemli olduğunu belirten Teknik Direktör Aydın, şöyle devam etti: “Galibiyet için sahaya çıktık. Biz her maçımızı 3 puan için oynuyoruz. Üç puan olmadı ama 1 puanda kötü değil. Rakibimizden iki maçta 4 puan almış olduk. Sonuçta puan olarak da bize yaklaştırmamış olduk. Tekirdağ bize gelecek. Kapaklı Tekirdağla oynayacak. İkisinin maçından çıkacak üç sonuçta bize yarar. Galip gelemedik ama bu yönüyle baktığımızda bizim açımızdan elbette kötü bir sonuç değil. Lige 53 gün ara verilmesi iyi olmadı. Bu kadar uzun süre maç yapmamanın da etkisi var. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Bundan sonraki maçlarda oyunumuzu sahaya yansıtmak için çalışacağız.”

YENİLİR YUTULUR CİNSTEN DEĞİL!

1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Yahya Aydın, son olarak maç sonunda uğradıkları saldırıyı değerlendirdi. “Oyuncuları ayırmak isteyen yardımcıma 2002’li çocuk, tekme tokat saldırdı.” Diyerek sözlerine başlayan Teknik Direktör Aydın, “Kapaklıspor’un oyuncu grubu neredeyse tamamen formasını çıkarmış, ya aranok giymiş ya da formasını çıkarmıştı. Sanki kurgulu bir şeydi. Futbolcularıma saldırmak sonrasında araya girmek isteyen yardımcıma tekme tokat saldırdılar. İki takımın soyunma odası ayrı yerde. Benim oyuncularımın üçte ikisi soyunma odasına gelmiş zaten. Hocaları gelmiş, elini cebine koymuş gülerek olayları izliyor. Futbolcularına sahip çıksana. Benim oyuncularım kendi soyunma odasına girmiş ya da önünde, senin oyuncuların nerede? Ne işleri var benim soyunma odamın önünde. İlk devre bitti ya. Soyunma odasına girdim, oyuncularıma dedim ki, siz onlara uymayın. Hakeme, onlara uymayın, sakin olun. Hakem sertliğe izin verse de siz sakin olun dedim. Ben soyunma odasında oyuncularıma böyle değil de, size ne yaparlarsa aynısıyla karşılık verin desem, orada ne olurdu bir düşünün. Futbolcuları tekme tokat oyuncuma saldırıyor, yöneticimize saldırıyor. Hocaları, yöneticileri hiçbir şey olmuyormuş gibi izledi. Hangi ülkede yaşıyoruz? Bize yapılanlar yenilir yutulur cinsten değil. Bunun bir cezası olması lazım. ”dedi.



Anahtar Kelimeler: BUNUN CEZASI OLMASI LAZIM!