BU SEÇİM NORMAL BİR SEÇİM DEĞİL!

BU SEÇİM NORMAL BİR SEÇİM DEĞİL!

Seçim haftası öncesinde AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Abdullah Öğe, gazetecilerle bir araya geldi. Seçime dair değerlendirmede bulunan Öğe, “Bu seçim normal bir seçim değil.”dedi.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Abdullah Öğe, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine bir hafta kala düzenlediği basın toplantısında, “Bu seçim normal bir seçim değil. Bu seçimde Cumhur İttifakı kazanırsa kimlerin sevineceği, Millet İttifakı’nın kazanırsa kimin sevineceğini görüyorsunuz. Cumhur İttifakı’nın kazanması halinde dostlarımız, Millet İttifakı’nın kazanmasında düşmanlarımız, terör örgütleri sevinecek.” dedi.

AK Parti Tekirdağ 5. Sıra Milletvekili Adayı Abdullah Öğe, Gönlübol Lokantası’nda sabah kahvaltısını gazetecilerle birlikte yaptı. Ardından seçime bir hafta kala değerlendirmede bulunan Abdullah Öğe, gazetecilerin de sorularını yanıtladı. Öğe’nin açıklaması öncesinde ilk konuşmayı AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, pazartesi günü Tekirdağ mitingini Çerkezköy’de yapacak olmasını hatırlatan gazeteciler, “Erdoğan’ın Çerkezköy’e gelişini, sizin ilçe başkanı olmanıza borçluymuşuz.” şeklindeki sorusunu yanıtlayarak sözlerine başlayan Azbay, “Olur mu öyle şey. Elbette bizim bir il başkanımız var, milletvekillerimiz var. Onların girişimleri sonucunda Cumhurbaşkanımız Çerkezköy’de miting yapma kararı verdi. Tabii Çerkezköy ve Kapaklı, AK Parti’nin Tekirdağ’a en çok oy aldığı ilçeler. Bizlerin gönlünden geçen de reisimizin Çerkezköy’e gelmesiydi. Bu arzumuzu İl Başkanımıza ilettik. Sağolsun o da yoğun bir çalışma sonrasında milletvekillerimizle birlikte bu talebimizi Cumhurbaşkanımıza ilettiler. Cumhurbaşkanımız da en son 2014’te Çerkezköy’de miting yapmıştı. Neredeyse 10 yıl geçti. Bu seçim mitingini de inşallah Çerkezköy’de yapacak. Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde ağırlayacağız. Bölgede Cumhurbaşkanımıza karşı ayrı bir sevgi var.” açıklamasında bulundu. Azbay bu cevabın ardından, “Biz 45 gün önce göreve geldik. Tabii dava insanıyız. Yıllardır teşkilatlarda görev yaptık. Yeni olmamıza rağmen, çok zorlanmadık. Bu süreçte de pek bir sorunla karşılaşmadık. Seçim çalışmalarına yoğunlaştık. Şimdilik iyi gidiyor. İnşallah önceliğimiz Cumhurbaşkanımızı yeniden seçtirmek.”diye sözlerini tamamladı.

SİYASET ÜSTÜ BİR SEÇİM

Azbay’dan sonra AK Parti Milletvekili Adayı Abdullah Öğe, açıklamalarda bulundu. Seçim çalışmalarından bahsederek sözlerine başlayan Abdullah Öğe, “45 gündür sahadayız. Tekirdağ’ın tüm ilçelerini en az üç kez dolaştık. Dün Malkara’daydık, gece saatlerinde döndük. Çerkezköy, yaşadığımız şehir ama diğer ilçelerde bizleri görmek istiyorlar. Her ilçeye gidiyoruz. Milletvekili adayı arkadaşlarımızla 3 sefer 4 sefer dolaştığımız ilçeler var. Malkara’nın 78 mahallesi var. Tekirdağ’da toplam 257 mahallemiz var. Hayrabolu’da Muratlı’da da çalışmalar yaptık. 2018’e göre bu seçimlerde AK Parti’ye Cumhurbaşkanımıza karşı çok daha büyük bir teveccüh var. Bu siyaset üstü bir seçim. Önceki seçimlerde ekonomi söz konusuydu. Bu seçimde bildiğiniz gibi ittifaklar var. İttifakların beraber yürüdüğü kişilere göre vatandaşlarımız durumun farkında. Biz kiminle yürüyoruz, onlar kiminle?”dedi.

ATATÜRK’ÜN KURDUĞU CHP DEĞİL

Sözlerini CHP’nin Atatürk çizgisinden uzaklaştığını anlatarak sürdüren Abdullah Öğe, “Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi ile şu anki Kılıçdaroğlu’nun yönettiği Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir alakası olmadığını görüyoruz. 6 okla CHP’nin alakası kalmamış. Vatandaşlarımız da görüyor. CHP’nin yol yürüdüğü bir siyasi parti olarak HDP var. Bunlar Cezaevinin kapısını kıracağız diye açıklama yapıyorlar. İmamoğlu’nun eşi, Van’daki mitinginde yaptığı işareti görüyorsunuz. Bunları hep vatandaşımız görüyor. Biz geçtiğimiz Pazar günü Ergene’deydik. İçişleri Bakan Yardımcımız Mehmet Ersoy’la şehit ailelerini ziyaret ettik. Hiç CHP’li birisi bunların elini sıkabilir mi? Taziye verebilir mi? Biz terör örgütleri ile mücadele veriyoruz. Bunla alakalı sınır dışında operasyonlar yapıyoruz. Onlar terör devleti kurmaya çalışan teröristlerle işbirliği yapıyor. Bunlara terör örgütü diyemiyorlar. Bazı söylediklerini yalanlayamıyorlar bile. CHP genel başkan yardımcıları terör örgütünün başını cezaevinden çıkaracağız diyor, Kılıçdaroğlu bunları yalanlayamıyor.” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI KAZANIRSA DOSTLARIMIZ SEVİNECEK MİLLET İTTİFAKI KAZANIRSA DÜŞMANLARIMIZ 

14 Mayıs seçimlerinin siyaset üstü, normal bir seçim olmadığını vurgulayan Abdullah Öğe; “Onlar soğan sarımsak siyaseti yapıyorlar. 2015 seçimlerinde de aynısını yapmışlardı. Soğan 5 liraydı seçim sonra 1 liraya düştü. Bunlar ucuz soğan aldı, çürüttüler. Soğan piyasada kalmayınca fiyatı arttı.  Bizler İHA, SİHA, TGC’den bahsediyoruz onlar bugün söyledikleri, yatsıyı bulmadan yalan çıkıyor. Biz istiyoruz ki yapıcı muhalefet olsun. Ama bunlar açık açık terör örgütünün uzantısı olan HDP ile birlikte harekete diyorlar.  Bu seçim sadece Türkiye’yi mi ilgilendiriyor. Hayır. Bu seçim başka bir seçim. Tüm dünyayı ilgilendiriyor. Bu seçimde Cumhur İttifakı kazanırsa kimlerin sevineceği belli. Millet İttifakı’nın kazanırsa kimin sevineceğini görüyorsunuz. Cumhur İttifakı’nın zaferinde Türkiye’de ve dünyada dostlarımız sevinecek ama Millet İttifakı’nın zaferinde düşmanlarımız sevinecek. Terör örgütünün uzantıları dört gözle Millet İttifakı’nın kazanmasını bekliyorlar. Ama onların istediği olmayacak. Milletimizin büyük teveccühü ile biz kazanacağız. Cumhurbaşkanımız farkla kazanacak. Türkiye yoluna devam edecek.”  

Basın açıklamasına,  AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Abdullah Öğe ile birlikte AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay’ın yanısıra AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nezihe Çolak, AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Turgut Karataş, belediye meclis üyeleri Hasan Karaca ve Neziha Temür de katıldı.



Anahtar Kelimeler: SEÇİM NORMAL SEÇİM DEĞİL!

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ