Gündem

Gündem Haberleri

BU MÜCADELEYE YAZIK OLDU!

BU MÜCADELEYE YAZIK OLDU!

Kendi sahasında Tekirdağspor ile karşılaşan 1911 Çerkezköyspor, ilk yarısını 1-0 önde tamamladığı maçtan 2-1 mağlup ayrıldı.

BAL (Bölgesel Amatör Lig) 8 Bölge 1. Grup’ta 1911 Çerkezköyspor erteleme maçında bugün Tekirdağspor ile kendi evinde karşılaştı. İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan 1911 Çerkezköyspor, maçın sonunda 2-1 sahadan mağlup ayrıldı.

İLK YARIYI 1-0 ÖNDE TAMAMLADI

Karşılaşmaya Mert Eren, Ali Katırcı, Furkan Şimşek, Mertcan İhtiyar, Mehmet Karakeçeli, Yunus Demir, Fırat Işık, Metehan Civelek, Mustafa Topuz, Yusuf Apaydın ve Murat Turan on biriyle başlayan 1911 Çerkezköyspor, ilk dakikalardan itibaren mücadelesiyle maça ağırlığını koydu. Rakibin cılız ataklarını savuşturan 1911 Çerkezköyspor, göbekten Tekirdağspor kalesini yokladı. Karşılaşmanın 10’uncu dakikasında, kendi sahasından iyi bir top çıkartan 1911 Çerkezköyspor’un 10 numaralı futbolcusu Fırat Işık, defansın arkasına sarkan Metehan Civelak, kaleciyi de geçip topu ağlarla buluşturmayı bildi:1-0. Bu golle üstünlüğü ele geçiren 1911 Çerkezköyspor,  orta sahadaki ağırlığını artırdı. 18. Dakikada Fırat’la kullandığı ceza sahasının hemen önündeki frikikte dönen topu Yunus Demir, aldı. Yunus Demir’in şutu direkte patladı. Karşılaşmanın ilk yarısında Mustafa Topuz ile girdiği iki pozisyondan da 1911 Çerkezköyspor sonuç alamadı.

İKİNCİ YARIDA İKİ GOL BULDU

İlk yarıda ikinci golü bir türlü bulamayan 1911 Çerkezköyspor ikinci yarının ilk 20 dakikasında kalesinde 2 gol gördü. Tekirdağspor golünü 51. Dakikada Tekirdağspor’da korneri paslaşarak kullanan Suat, daha sonra topu ceza sahası içerisine gönderdi. Defanstan gelen Ayberk, Tekirdağspor adına golü kaydetti:1-1. Bu dakikadan sonra maça ağırlığını koymak isteyen 1911 Çerkezköyspor, bir türlü istediği oyunu yansıtamadı. Orta sahadaki üstünlüğünü, ileri uçta gerçekleştiremeyen 1911, ikinci golü bulmakta zorlanmaya başladı. 64. Dakikada Tekirdağspor’da Furkan, sağ kanattan ceza sahasına girerek, ortasını yaptı. 17 numaralı Saruhan Tekirdağspor adına 2. golü kaydetti: 1-2

Bu dakikadan sonra, orta saha mücadelesi şeklinde devam eden karşılaşmanın son dakikalarına yaklaştıkça 1911 Çerkezköyspor ileri uçta daha fazla gözükmeye başladı. Karşılaşmanın 85. Dakikasında 1911 Çerkezköyspor adına oyuna ikinci yarıda giren Ramazan öyle bir gol kaçırdı ki saç baş yoldurdu. Altı pasın içerisinden, topu kalenin sağından auta atan Ramazan, takımını beraberlikten etti. Karşılaşma Tekirdağspor’un 2-1’lik galibiyetiyle sona erdi.

FUTBOLCULARI TRİBÜNE ÇAĞIRIP ALKIŞLADI

Hafta içi olmasına rağmen, taraftarın da ilgi gösterdiği karşılaşmada 1911 Çerkezköysporlu futbolcular verdikleri mücadeleyle alkış aldı. Maçın sonunda, yenilmelerine rağmen 1911 Çerkezköysporlu futbolcuları tribüne davet eden taraftarlar verdikleri mücadeleden ötürü alkışladı.



Anahtar Kelimeler: MÜCADELEYE YAZIK !

KIRKPINAR’DA BAŞPEHLİVAN YUSUF CAN ZEYBEK OLDU

KIRKPINAR’DA FİNALİSTLER BELLİ OLDU

YARALI LEYLEĞİ İTFAİYE KURTARDI

BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ YENİLDİ: KIRKPINAR’DA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI