ESNAF ODASI BAŞKANI BOZDAĞ`DAN FIRSATÇILARA GÖZDAĞI

ESNAF ODASI BAŞKANI BOZDAĞ`DAN FIRSATÇILARA GÖZDAĞI

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, koronavirüs salgınını fırsata çevirenlere karşı sert çıktı.

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ Koronavirüs nedeniyle haksız kazanç elde etmek isteyenlere karşı harekete geçti. Bozdağ, ?Esnaf Odası olarak bu tarz mağduriyetlerin yaşanmaması için çalışmalarımızı başlattık.?dedi.

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, koronavirüsü fırsat bilerek haksız kazanç elde edenlere karşı bir açıklama yaparak, gerekeni yapacaklarını söyledi. Ali Bozdağ, kolonya, maske, makarna ücretlerinde fahiş fiyatlar uygulandığına dair duyumlar aldıklarını belirterek, fahiş fiyatlarla vatandaşları mağdur etmeye çalışanlara yönelik tüm disiplin mekanizmalarını harekete geçireceklerini söyledi. Bozdağ, ?Haksız fiyat artışı olduğu yönünde duyumlar alıyoruz. Bu bizi oldukça üzmektedir. Biz esnaf odası olarak vatandaşlarımızın mağduriyetini için haksız fiyat artışı yapan fırsatçılara yönelik tüm disiplin mekanizmalarımızı harekete geçirdik. Vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız? dedi.

ŞİKAYETLERİ DEĞERLENDİRİYORUZ

Vatandaştan gelen şikayetleri değerlendirdiklerini belirten Bozdağ, ?Bilindiği üzere tüm dünyayı kasıp kavuran ve ülkemize de sıçrayan Yeni Korona Virüs Hastalığı (Covid-19) ile mücadele kapsamında bazı gıda maddeleri, hijyen ürünleri ve tıbbi malzemeler gibi ürünlere talebin arttığı görülmüştür. Bu talep artışına bağlı olarak bazı firmaların haksız fiyat artışı ve stokçuluk yaptığına ilişkin şikâyetlerin oluştuğu anlaşılmaktadır. Bu tür şikayetleri değerlendiriyoruz. Bununla ilgili Ticaret Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere tüm devlet kurumları ciddi tedbirler almaktadır. Bizler de Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak ürünlerde haksız fiyat artışı yapan firmalara tüm disiplin mekanizmalarını çalıştıracağımıza ve bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezayı vereceğimizi tüm kamuoyuna duyuruyoruz. Herkes bilmeli ki vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız? dedi. 



İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?