BÖLGEYİ TANIYAN BİLEN VEKİL ADAYLARININ OLMASINI ARZU EDERDİM

BÖLGEYİ TANIYAN BİLEN VEKİL ADAYLARININ OLMASINI ARZU EDERDİM

Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin, 9 Nisan’da açıklanan milletvekili listelerinde Türkiye’nin en büyük üretim üstlerinden olan Çerkezköy ve Kapaklı’dan adayların olmamasını değerlendirdi.

Trakya Flaş Haber’in özellikle AK Parti, CHP ve İYİ Parti’nin milletvekili listelerine yönelik sorularını yanıtlayan Çerkezköy TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanı Ahmet Çetin, bölgeyi tanıyan ve bilen adayların listelerde olmamasının düşündürücü olduğunu söyledi. İşte Ahmet Çetin’in sorularımıza yönelik verdiği cevaplar:

BÖLGEMİZE VE ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN

Öncelikle adaylarımızın hepsine hayırlı uğurlu olsun diyorum. Ve sadece adaylarımıza değil bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Seçilecek vekillerimizin de bölgemizi en iyi şekilde temsil etmelerini diliyorum. Önümüzdeki süreç hakikaten yönetilmesi açısından zorlu bir süreçtir. Dünyada daralan bir ekonomi ve likidite sıkıntısı yaşanmakta. Bizim bölgemizde Türkiye’nin en büyük üstlerinden biri. Tabii ki bu milletvekilliği sıralamalarında özellikle ve özellikle Çerkezköy ve Çorlu’nun, mutlaka ve mutlaka daha yakından bilen bölgeyi tanıyan vekil adaylarının olmasını arzu ederdik. 

BÖLGEYİ TANIYAN ADAYLARIN OLMASINI ARZU EDERDİK

Bu bağlamda da ne kadar çok bilgi sahibi olursa bölge hakkında vekiller, Ankara’da bizim işimiz daha kolay olurdu. Onlara ulaşmak onlara sorunları anlatmak, daha kolay olurdu. Çünkü hiç bilmeyen birine anlatmak biraz daha zordur. Bölgenin nüfus olarak da çoğunluğunun yaşadığı Çerkezköy, Kapaklı ve Saray İlçelerinde hiçbir adayın gösterilmemesi; siyasi partiler tarafından düşündürücü. Yok mu sayıldı bu bölge diye düşünmüyor değilim. 

SİYASET YAPMAK İSTEMİYORUM

Tabii ki siyaseti bilmiyorum. Siyasette yapmak istemiyorum. Mutlaka ve mutlaka bu şekilde siyasi karar verilmişse nedenleri vardır. Amma ve lakin yine söylüyorum bu kadar büyük üretim üstlerinin bulunduğu bölgenin, bölgeyi tanıyan bilen vekillerinin olmaması da biraz düşündürücü.  Her ne olursa olsun bu konudaki gösterilen karara saygımız sonsuzdur.

ONLARA DAHA HIZLI ULAŞACAĞIMIZA İNANIYORUM

Evet, sadece MHP’nin iki adayı da Çerkezköy’den. Tabii ki kendilerine hayırlı olsun diyorum. Hem İlker Yücel’i hem Koray Önsel’i yakından tanıyorum. Bölgemizi tanıyan ve bilen vekil adaylarıdır. İnşallah Ankara’da bölgemizi temsilen bulunurlar. Bölgemizin sorunlarını iletmek adına onlara daha hızlı ulaşacağımıza inanıyorum. 

SEÇİLECEK TÜM VEKİLLERİMİZDEN DESTEK İSTEYECEĞİZ

Tabii ki artık sıralamalar belli. İşimiz, seçimden sonra tüm seçilecek vekillerimizden Ankara’da bölgemiz için destek istemek olacak. Halkımız tarafından özgür iradeleriyle seçilmiş tüm vekillerimizden gidip destek isteyeceğiz. Ama yeniden söylüyorum. Bölgeyi yakından tanıyan vekillerimizin bulunmasını arzu ederdik.



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM