BİZDEN SONRAKİ EMANET SİZİNDİR!

BİZDEN SONRAKİ EMANET SİZİNDİR!

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım Çerkezköy Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy ziyaretleri sırasında Çerkezköy Gençlik Merkezi’ni de ziyaret etti.

Ziyaretleri sırasında Vali Yıldırım, atölyeleri gezerek verilen eğitimler ve yapılan aktiviteler hakkında bilgi aldı. Ziyaretleri sırasında çeşitli alanlarda gönüllü olarak hizmet eden genç gönüllülerle de bir araya gelen Vali Yıldırım, gelecek hedefleri hakkında sohbet etti. Gençlere nasihatlerde bulunan Vali Yıldırım, “Bu toplumun iyi insanlara ihtiyacı var. Sizler o yüzden buradasınız. Birlikte çalışmak çok önemli, gönüllü olmak çok önemli. İnşallah yaşıtlarınıza örnek olacaksınız. Hedefinizin yüksekliği ve alanı değişebilir. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için azminizden hiçbir zaman vazgeçmeyin. Bu dünyada sadece kendimiz için yaşamamalıyız. Başkalarına faydalı olmak için yaşamalıyız. Sadece insana da değil çevreye, hayvanlara, bitkilere faydalı olmanın birçok yolu var. İnşallah hedeflerinize ulaşırsınız. Olmazsa da hedeflerinize en yakına ulaşırsınız umarım” dedi.

BİZDEN SONRAKİ EMANET SİZLERİNDİR

Yarının gençlerinin yükünün daha ağır olduğunu ve dünyanın çok farklı bir yöne gittiğini vurgulayan Yıldırım, “Dolayısıyla Türkiye’nin geri kalmaması lazım. Bizim idare edilen olmamamız lazım. Biz kendi ülkemizi hep birlikte ayağa kaldırmak, daha yükseğe taşımak, daha ileriye götürmek mecburiyetindeyiz. Bizden sonraki emanet sizlerindir” diye sözlerini tamamladı.

Vali Aziz Yıldırım’a ziyaretleri sırasında Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin ve ilçe protokolü eşlik etti.

 



Anahtar Kelimeler: BİZDEN SONRAKİ EMANET SİZİNDİR!

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU