BİTMEYEN KALDIRIM ÇALIŞMALARINA AYAĞINI KURBAN VERDİ

BİTMEYEN KALDIRIM ÇALIŞMALARINA AYAĞINI KURBAN VERDİ

Çerkezköy Atatürk Caddesi’nde devam eden yol ve kaldırım çalışmaları, talihsiz kazalara da neden oluyor. 18 yaşındaki Ömer, dün yürürken boşluğa gelen ayağını kırdı!

Çerkezköy’de TESKİ’nin başlattığı altyapı ve Çerkezköy Belediyesi’nin üst yapı çalışmaları devam ederken, talihsiz kazalarda yaşanıyor. Henüz 18 yaşındaki Ömer Alan, dün yürüdüğü kaldırımda boşluğa gelen ayağını kırdı!

Çerkezköy’de Atatürk Caddesi başta olmak üzere Öztrak Caddesi’nde yaklaşık iki yıldır devam eden yol ve kaldırım çalışmalarının uzaması vatandaşları hayli yıprattı. Başta esnaf olmak üzere vatandaşlar bitmek bilmeyen yol ve kaldırım çalışmalarından dert yapmadığı gün yok gibi. Hal böyleyken, talihsiz kazalarda cabası. Dün Çerkezköy Atatürk Caddesi’nde 18 yaşındaki genç Ömer Alan, inşaat halindeki kaldırım üzerinde yürürken, bir anda boşluğa gelen ayağını kırdı. Hastaneye kaldırılan Ömer Alan’ın ayağı alçıya alınırken, “Yürümekte zorlanıyoruz. Her yerde bir çalışma var. Biraz yapıp bırakıyorlar. Başladıkları yeri bitirmiş olsalar böyle olmaz. Çukur dolu cadde. Biraz taş döşenmiş biraz boş. Yürürken bir anda ne olduğunu anlamadan ayağımı kırdım. Yolları görüyorsunuz ne halde. Bir an önce kapatılsın, benim durumuma başkaları düşmesin.”diye dert yandı.



BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL