BİROL ÖZTÜRK VE CHP ÇERKEZKÖY YÖNETİMİNDEN MURAT KOÇAK'A ZİYARET

BİROL ÖZTÜRK VE CHP ÇERKEZKÖY YÖNETİMİNDEN MURAT KOÇAK

CHP Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Birol Öztürk ve CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’ı ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Birol Öztürk ve CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’ı ziyaret etti.

CHP Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Birol Öztürk ve CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube kongresinde 6’ıncı kez seçilerek görevine devam eden Murat Koçak’ı ziyaret edip yeni dönemde başarılar diledi. Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi'nde gerçekleşen görüşmede bölgeye katkı sağlamanın önemi konuşulurken genel konularda sohbet edildi. 

TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

CHP Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Birol Öztürk ve CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’a yeni dönemde başarılar dileyerek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ise ziyaretlerinden ve başarı dileklerinden dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek Birol Öztürk ve CHP Çerkezköy Yönetimine teşekkürlerini iletti.



KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK