KADIN GİRİŞİMCİLERİN HÜNERLERİ BÜYÜLÜYOR

KADIN GİRİŞİMCİLERİN HÜNERLERİ BÜYÜLÜYOR

Çerkezköy`de ev yemekleri artık kadınların piyasaya sürdüğü önemli damak tadı haline gelmeye başladı. İşte ev yemeklerinde yeni bir tat ve nezih bir mekan olarak Birlikte Güzel Cafe...

 

Ev yemeklerini damak keyfini bilenlere sunmada hünerli kadın girişimciler, atılımlarıyla göz alıcı konseptler çıkartıyor. Çerkezköy`de adına `Birlikte güzel cafe` diye hem çarpıcı hem yalın bir isim verdiği işletmesinde müşterilerini ev ortamında ağırlayan kadın girişimci Aylin Dilmen, tam da hünerli kadın girişimcilere örnek! Dilmen, onlarca çeşit ev yemeğini aparatif ile buluşturdu.

MENÜ OLDUKÇA ZENGİN

Gazi Osman Paşa Mahallesi Güveniş Caddesi Çolakoğlu Sokak Özer Apartmanı No:2`de hizmet veren `Birlikte güzel cafe` ev ortamında yemek keyfi sunuyor. Karnınızı istediğiniz gibi doyuracağınız işletmenin sahibi Aylin Dilmen, ev yemekleri, unlu mamülleri, meze, mantı, çiğ börek temelinde onlarca yemek her gün çıkartıyor.  Ev yapımı mantı, kısır, mercimek köftesi, şakşuka, tahinli patlıcan, Amerikan salatası, havuz tarater, enginar, acılı ezme, yaprak sarma, beyaz lahana sarma, kapya biber, Girit mezesi, Arnavuz ciğeri ve pişi menüde bulunuyor.  Ana yemeklerde etli menü yemek, köfte tabağı. İçli köfte ve çiğ börek, karışık tost, kaşarlı tost ve soğuk sandiviç  gibi aperatifler de bulunan Birlikte Güzel Cafe`de tatlı çeşitleri de tiramisu, şeker pare, traliçe ve sütlaç gibi hafif ve tercih edilenlerden seçilmiş.

MÜŞTERİ EVİNDE HİSSEDİYOR

İşletme sahibi Aylin Dilmen, konsept olarak müşterilerine ev ortamını hissettirmeye çalıştıklarını belirterek, "Bizi tercih eden müşterilerimiz kendi evlerinde hissediyor.  Sabah 8`den akşam 23.00`a kadar işletmemiz açık ve hizmet veriyoruz. Ayrıca, siparişte alıyoruz. Evlere ve işyerlerine servisimiz bulunmakta.  Bu saatler arası tüm Çerkezköy`e hizmet verebiliriz."dedi.

ÖZEL ORGANİZASYONLAR DA YAPIYORUZ

Çerkezköy`de sektörün tecrübeli isimlerinden biri haline gelen kadın girişimci Aylin Dilmen, 6 yıldan buyana ev yemekleri ve aperatif üzerine işletmecilik yaptığını `Birlikte Güzel Cafe`yi 5 ay kadar önce hizmete açtığını belirtirken, özel organizasyonlar da yaptıklarını kaydetti. Dilmen,"Değişik bir konsept olsun istedim. Birlikte Güzel Cafe böyle çıktı. Şu an müşterilerimizden çok memnunuz. Onlarından bizden memnun olduğunu düşünüyorum.  Hedefim bayanlara yönelik işler yapmak, organizasyonlara imza atmak. Matine organizasyonlarını da planlıyorum. Çünkü şu anda doğum günü pastası yapıyoruz. Özel günlerde gelen talepler oluyor. Bunları şu anki imkanlarımızla karşılıyoruz. Zamanla bunu daha büyük konseptlerde kadınlar matinesi gibi organizasyonlar olarak göstermek istiyorum. "ifadelerini kullandı.

 

Birlikte Güzel Cafe

Paket Servis: 0 534 084 64 47



Anahtar Kelimeler: Trakya Flaş Haber Çerkezköy

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?