BİR TRANSFER DAHA YOLDA…

BİR TRANSFER DAHA YOLDA…

Devre arasına lider giren 1911 Çerkezköyspor, ikinci yarıya doludizgin hazırlanıyor. 3 transferle Antalya kampını gerçekleştiren 1911’de Başkan Murat Yiğit Aslan, bir transfer daha yaparak lige gireceklerini söyledi.

BAL’da mücadele veren 1911 Çerkezköyspor, Antalya kampının ardından yarın Çerkezköy’de top başı yapacak. Kamp sonrası ilk değerlendirmeyi yapan 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, bir transfer müjdesi daha verdi.

KAMPI DEĞERLENDİRDİ

Bir hafa boyunca Antalya’da kamp yapan 1911 Çerkezköyspor’un cumartesi gününden itibaren 2 günlük tatili yarın bitiyor. Çerkezköy’de lig hazırlıklarını sürdürecek olan 1911 Çerkezköyspor’un Başkanı Murat Yiğit Aslan, Trakya Flaş Haber’e kampın değerlendirmesini yaptı. Aslan, kamp boyunca her gün teknik direktör Yahya Aydın ile görüştüğünü belirtirken, “Kampta her gün hocamızla görüştüm. Takımın son durumu hakkında bilgi aldım. Hocamız futbolcularımızın performansından memnun. Kampta takım 1 tık daha üstüne koydu diyebiliriz.” dedi.

YERİNDE SAYAN FUTBOLCUMUZ YOK

Kampta takım olarak bir tık daha ileri gittiklerini söyleyen Başkan Aslan, şöyle devam etti: “Futbolcularımız özverili ve çok iyi çalışan çocuklar. Canı gönülden çalışıyorlar. 3 Hazırlık maçı oynadık biliyorsunuz. Herkes skorları takip etmiştir. Biz skorda değiliz, oyuna bakıyoruz. Bu oynanan hazırlık maçlarındaki takımlarda önemli takımlardı. Güçlü takımlara karşı oynadık. Şunu söyleyebilirim. Geri giden futbolcumuz yok. Her gün üstüne koyuyorlar. Yerinde sayan futbolcumuz yok hepsi ileri gidiyor, bunun için çok gayretliler. Bu durum da hocamızı ve tabii ki beni memnun ediyor.” diye konuştu.

Futbolcularla da hemen her gün görüştüğünü belirten Başkan Aslan, “Bizim futbolcularımız hepsi karakterli, hepsi düzgün. Biz de başkan futbolcu ilişkisi yok. Abi kardeş ilişkisi var. Biz abi kardeşiz onlarla. Her gün bir futbolcuyla görüyorum. Üç dört arkadaşımızla telefonda konuşuyorum. Takımın abileriyle konuşuyorum, takımın küçükleriyle konuşuyorum, abi kardeşlik ilişkisi var bizde.” ifadelerini kullandı.

ÇARŞAMBA GÜNÜ TAKIMA KATILACAK

1911 Başkanı Aslan, son olarak transfer değerlendirmesinde bulunarak,  şunları kaydetti:

“Biliyorsunuz devre arasında 3 arkadaşımızı transfer ettik. Hocamız bu kampta 3’ünün de performansından memnun kaldı. Hocamızla biz sık sık konuşuyoruz. Aslında hoca transfer istemiyordu. Bunları ben istedim. Çünkü sezonun ilk yarısında kadro genişliğimiz yoktu bizim. Kadro genişliği olsun istiyorum. Bunun sarı kartı var, kırmızı kartı var, Allah göstermesin sakatlığı var. Mesela sağ kanatta, sol kanatta ilk yarı bir aksilik yaşamış olsak, arkadaşlarımızın yerine koyacağımız futbolcumuz yoktu. Artık öyle bir sorunumuz olmayacak. Yine forvette aynı sorunla karşı karşıyaydık. Devre arası yaptığımız transferle bu mevkideki oyuncu sayımızı 3’e çıkardık. Şimdi bir transfer daha yapacağız inşallah. Futbolcuyla görüştük anlaştık. Şu an bonservis meselesiyle ilgileniyorum. Onu da halledersek, salı günü takım Çerkezköy’de olacak, Çarşamba günü de yeni futbolcumuz takımımıza katılacak. “



Anahtar Kelimeler: TRANSFER YOLDA…

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI

ÇERKEZKÖY'DE YAZ SPOR OKULLARININ 10'UNCUSU BAŞLADI

SARAY STREETBALL TURNUVASI’NA KAYITLAR BAŞLADI

VAHAP AKAY PAYLAŞTI