BİR SINIF DONAT ADINI YAŞAT PROJESİ KAPSAMINDA ÜÇ SINIF DONATIMI YAPILDI

BİR SINIF DONAT ADINI YAŞAT PROJESİ KAPSAMINDA ÜÇ SINIF DONATIMI YAPILDI

‘Bir Sınıf Donat Adını Yaşat’ projesi ile hayırseverler tarafından donatım yapılan sınıflara bugün yenileri eklendi.

Çerkezköy’de 2017 yılından beri yürütülen ‘Bir Sınıf Donat Adını Yaşat’ projesi ile hayırseverler tarafından donatım yapılan sınıflara bugün yenileri eklendi. Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy ilçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve hayırsevelerin katılımıyla donatımı tamamlanarak kullanıma hazır hale gelen Hacı Fahri Zümbül Cumhuriyet Ortaokulu'ndaki sınıfların tabela takılmasıyla açılışları yapıldı.

Çerkezköy’de 2017 yılından beri yürütülen ‘Bir Sınıf Donat Adını Yaşat’ projesi ile  hayırseverler tarafından donatım yapılan sınıflara bugün yenileri eklendi. Hacı Fahri Zümbül Cumhuriyet Ortaokulu'nda 3 sınıfın tabelalarının takılması ve Muhammed Efe Uzuntaş ile Mustafa Alp Uzuntaş adına donatılan sınıfların hayırseverlerine plaket takdimi gerçekleştirildi. 

Daha sonra Kızılpınar İlkokulu'nda Merhum Halil Güven adına yaptırılarak modern bir görünüme kavuşan öğretmenler odasının açılış kurdelesi, Kaymakam Nazmi Günlü ve hayırsever Nejdet Güven tarafından kesildikten sonra plaket takdimi yapıldı. Öğretmenler Odası'nda davetli okul müdürleri ve okul öğretmenleri ile bir süre sohbet eden Kaymakam Nazmi Günlü ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, hayırlı olsun dileklerini sunduktan sonra okuldan ayrıldı.