BİNALARIN RİSK ANALİZİ İÇİN SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ VE NKÜ’DEN İŞBİRLİĞİ

BİNALARIN RİSK ANALİZİ İÇİN SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ VE NKÜ’DEN İŞBİRLİĞİ

Süleymanpaşa Belediyesi ve NKÜ, bölgedeki binaların zemin etüdleri noktasında işbirliği yaparak çalışmalar yürütecek.

Süleymanpaşa Belediyesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile iş birliği yaparak Süleymanpaşa'daki binaların risk analizi ve zemin etüdleri konusunda çalışmalar yürütecek.

Süleymanpaşa Belediyesi ve NKÜ, bölgedeki binaların zemin etüdleri noktasında işbirliği yaparak çalışmalar yürütecek. Toplantıya Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Üniversitenin akademik ve idari personeli katıldı. Toplantıda öncelikle riskli zemin ve binalar olmak üzere tüm binaların risk analizlerinin yapılması ve şehrin zemin etüdlerinin güncellenmesi konuşuldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Rektör Şahin, bölgelerinde analizlerin yapılması hususunda destek vereceklerini belirtti. Belediye Başkanı Yüksel de yapılan çalışmaların vatandaşların soru işaretlerini gidermeye yardımcı olacağını ifade ederek Üniversite ekibine teşekkür etti. 

HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR

Üniversite rektörü Mümin Şahin, yapmış olduğu açıklamada, deprem bölgelerinin zemin etüdlerinin ve bina risk analizlerinin yapılmasının hayati önem taşıdığını vurguladı. Rektör Şahin, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak, bölgelerine ve Süleymanpaşa'ya destek vermek amacıyla üniversite hocalarıyla birlikte analizler yapacaklarını söyledi. Proje için Süleymanpaşa Belediyesi Başkanı Cüneyt Yüksel'e, katkı sağlayan tüm hocalara ve Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanlığına teşekkürlerini iletti. 

KAPSAMLI ÇALIŞMAYA BAŞLIYORUZ

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL de “Bugün yaptığımız toplantıyla birlikte Tekirdağ Namık Kemal Üniversitemizin kıymetli Hocalarıyla büyük, önemli ve kapsamlı bir çalışmaya başlıyoruz. Hocalarımız ne yapılması ve nasıl yapılması gerektiğiyle ilgili güzel bir aydınlatma sağladılar. İnşallah biz Süleymanpaşa’da Üniversitemizle birlikte yapacağımız çalışmayla vatandaşlarımızın kafasında birçok soru işareti olan konuyu artık sonuçlandırmış olacağız. Hızlıca bir çalışmanın içerisine gireceğiz. İkinci toplantımızdan sonra inşallah 'Bismillah!' diyeceğiz. Bu güzel destek için Rektörümüz Prof. Dr. Mümin Şahin Hocam ve bütün ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

 



TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI

ÇORLUSPOR 1947’DE YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

BARİYERLERE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ YARALANDI