Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

BEN OKURUM GELECEĞİM AYDINLANIR ÖDÜLLERİ VERİLDİ

BEN OKURUM GELECEĞİM AYDINLANIR ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Çerkezköy’de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce başlatılan “Ben Okurum Geleceğim Aydınlanır” projesinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilere yönelik okuma alışkanlığı kazanmaları amacıyla başlatılan ve bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen ‘Ben Okurum Geleceğim Aydınlanır’ projesinde dereceye giren öğrencilere düzenlenen programda ödülleri verildi. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından programın açılış konuşmasını Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş gerçekleştirdi. Programa katılanlara teşekkür eden Gümüş, “Bu yıl, Ben Okurum Geleceğim Aydınlar projesinin beşincisini gerçekleştiriyoruz. Bu yıl 3 bin gencimiz 12 kitabı su gibi ezberleyip sınav oldular. Bu yolda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu ilçede çalışmaktan son derece mutluyum. Bu güne kadar eğitim konusunda kimi aradıysam hayır cevabı almadım. Bu programda büyük emekleri olan sponsorlarımıza ve hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

ÖĞRENCİLERİN ÖDÜLLERİ VERİLDİ 

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından programın yapılmasında emeği geçen sponsorlara plaket takdim edildi. Programda Ortaokul kategorisinde birinci olan Hacı Fahri Zümbül Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Zeynep Çıtak’a, Lise kategorisinde birinci olan Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencisi Nisa Nur Durdağı’na, ortaokul kategorisinde ikinci olan Yusuf Şenel Ortaokulu öğrencisi Eylül Aydemir’e, lise kategorisinde ikinci olan Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencisi Alperen Akpınar’a ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan verdi. Ortaokul kategorisinde ise üçüncü olan Özel Çerkezköy Gülerçin Ortaokulu öğrencisi Yusuf Emir İş’e, dördüncü alan Yusuf Şenel Ortaokulu öğrencisi Asude Pınar Kavcar’a, lise kategorisinde üçüncü olan Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencisi Kübra Nur Uygur’a, dördüncü olan Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Raham Beran’a  ödülleri ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin tarafından verildi. Ortaokul kategorisinde beşinci olan Şehit Erdem Uçar Ortaokulu öğrencisi Ahmet Mirza Sürücü, altıncı olan Veliköy Belediyesi Ortaokulu öğrencisi Belinay Berra Atasoyu’ya yedinci olan Raif Dinçkök Ortaokulu öğrencisi Kerim Eker’e, sekizinci olan Hacı Fahri Zümbül Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Talha Berk’e dokuzuncu olan Fehmi Zeki Denizli Ortaokulu öğrencisi Bilal Mohammad Sadi’ya, lise kategorisinde beşinci olan Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencisi İrem Coşkun’a, altıncı olan aynı okul öğrencisi İdris Yüksektepe’ye, yedinci olan Özel Kültür Anadolu Lisesi öğrencisi İsmail Ünver Zaif’e, sekizinci olan Çerkezköy Anadolu Lisesi öğrencisi Ezgi Yıldız’a, dokuzuncu olan Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencisi İkbal su Aydoğan’a ödülleri yazar Rana Demiriz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Serkan Karagöz tarafından verildi.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Serkan Karagöz, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve sponsorlar katıldı.

 



ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ