BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ALİ ARAS MİLLETVEKİLLİĞİNE SOYUNDU!

BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ALİ ARAS MİLLETVEKİLLİĞİNE SOYUNDU!

Kapaklı Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Ali Aras, milletvekilliğine hazırlanıyor. Aras, partisinden milletvekili aday adayı olmak için partisinin genel merkezinden izin istediği öğrenildi.

AK Parti Kapaklı Belediyesi Meclis üyelerinden Ali Aras, milletvekilliğine soyundu. Aras, partisinden milletvekili aday adayı olacağı öğrenildi.

4 yıldan buyana görev yaptığı meclis üyeliği süresince sık sık sosyal medyada yazdıklarıyla çizdikleriyle ve açıklamalarıyla gündemde olan AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Ali Aras, bu kez milletvekilliğine soyundu. Aras, partisinden milletvekili aday adayı olmak için izin istediği öğrenildi. AK Parti Genel Merkezi’nden aldığı izinle milletvekili aday adayı olacağı konuşulan Ali Aras, meclis üyeliği dışında Kapaklı’da birçok görevde üstleniyor. Kapaklı OSB Müteşebbis Heyet Üyesi de olan Ali Aras, yine Kapaklı Sarıkamışlılar Dernek Başkanlığı görevini de yürütüyor. Aras, ayrıca Türkiye Beyaz Ay Derneği Kamusal İletişim ve Teşkilat Birim Başkanlığı yapıyor. 

Bu arada, Kapaklı kamuoyunda konuşulan Ali Aras’ın, milletvekili aday adayı olması konusunu sorduğumuz Ali Aras, bu düşüncesini Trakya Flaş Haber’e doğruladı. Aras, “Kısmetse, Kapaklımız adına, bölgemiz adına ilimizi TBMM’de temsil etmek istiyorum. Bu yüzden partimden milletvekili aday adayı olacağım.”dedi.



KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ