BBP’LİLERDEN KAPAKLI’DA BİRLİK ETKİNLİĞİ

BBP’LİLERDEN KAPAKLI’DA BİRLİK ETKİNLİĞİ

Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı, Kazak Gölü’nde partililere yönelik ‘Birlik kahvaltısı’ etkinliği düzenledi.

BBP(Büyük Birlik Partisi) Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından hafta sonunda ‘Birlik Kahvaltı’ programı düzenlendi. Renkli geçen kahvaltıda BBP İlçe Başkanı Fatih Diler, “Büyük Birlik partisi 30 yıldır iktidar olamasa da milletimize vatanımıza sahip çıkmaya hizmetler karşılıksız yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

GELENEKSEL BİRLİK KAHVALTISI

BBP Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından Kazak Gölü’nde partililere yönelik ‘Birlik Kahvaltısı’ etkinliği düzenledi. BBP’lilerin aileleriyle birlikte katıldığı kahvaltıda konuşan Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diiler, “Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe yönetimi ve alperenler olarak üyelerimize yönelik her yıl ailelerimizle birlikte düzenlediğimiz birlik kahvaltısına hoş geldiniz. Birçok birliğimizi sağlayacak etkinlikler partimizin her yerde milletimizle kaynaşmaya neden olacak, birlik olma çalışmalara devam edecektir. Büyük Birlik Partisi 30 yıldır iktidar olamasa da milletimize vatanımıza sahip çıkmaya hizmetler karşılıksız yapmaya devam edeceğiz. Kapaklı ilçemizde 72 fıtratta milletimizle birlik olma yolunda dış güçlere, düşmanlara fırsat vermemek ve ecdadımızın kanıyla sulanmış İslam’ın son kalesi olan vatanımızı al bayrağımızı Türkiyemiz’i ve Türk İslam coğrafyalarımızı kıyamete kadar sahip çıkmak, hepimizin boynumuzun borcudur.” dedi.

KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Diler konuşmasını şöyle tamamladı:

Türk ve İslam topraklarında savaşlar, zulümler insanlık adına hep birlikte yönetime Büyük Birlik Partililer, Alperenler olarak her yerde hazırız. Kapaklı’da Büyük Birlik Partisi olarak halkımızın her daim yanındayız. Kapaklı’da Büyük Birlik Partisi her geçen gün büyümeye devam ediyor. Gelecek seçimlerde partimiz iktidara Kapaklı’dan yürümeye başlamıştır.  Kapaklı’da partimiz üye sayısı resmi olarak binin üzerinde, çok yakında geniş kapsamlı sahalarda üye çalışmalarımızı artıracağız. Ahirete göç eden şehitlerimiz, Muhsin Yazıcıoğlu ve dava arkadaşlarına, şehitlerimize, ecdadımıza Allah’tan rahmet dilerim. Muhsin Yazıcıoğlu davası hepimizin davasıdır. Suikastı düzenleyenler hainler Büyük Birlik iktidarında adaletin önünde hesap verecektir. Muhsin Yazıcıoğlu’nun partisi Büyük Birlik Partisi Ocağı Alperen Ocağı davası Türk İslam hak davasıdır. Bu organizasyonda emeği geçen, maddi ve manevi destek veren, katılım yapan herkese partimiz adına teşekkür ederim.”



5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU