BBP’Lİ DEMİRCAN’DAN BELEDİYELERE MANİDAR SORU: RANT YÜZÜNDEN Mİ VAZGEÇEMİYORLAR?

BBP’Lİ DEMİRCAN’DAN BELEDİYELERE MANİDAR SORU: RANT YÜZÜNDEN Mİ VAZGEÇEMİYORLAR?

Trakya Flaş Haber Gazetesi Ailesi’nin Basın Bayramı’nı kutlamaya gelen BBP İl Başkanı Turan Demircan, “Acaba konserlerde rant var o yüzden mi vazgeçemiyorlar” diye sordu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan ve Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Yıldırım, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle Trakya Flaş Haber Gazetesi’ni ziyaret etti. Turan Demircan, ziyaret sırasında tasarruf tedbirleri ve ekonomik şartlara rağmen belediyelerin çeşitli adlar altında festival, eğlence ve konserler düzenlemesine tepki gösterdi. Demircan, Karpuz festivalinin, Keşkek festivalin Tekirdağ ile ne alakası var? Ne festivali? Milletin parasını bu zor günlerde çarçur ediyorlar.” diye tepki gösterdi.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez ile bir araya gelen BBP İl Başkanı Turan Demircan, hafta içinde Tekirdağ’a gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin ziyaretini hatırlatarak, “Her yıl 24 Temmuz’da Batı Trakya lideri Doktor Sadık Ahmet’in ölüm yıldönümü münasebetiyle şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun da vefatından önce her yıl katıldığı ve devamında Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin sürdürmüş olduğu anma etkinlikleri programına katılım sağlamak üzere ilimize gelen Genel Başkanımızı Tekirdağ’da ağırladık ve basın mensuplarımız ile buluşturduk” dedi. 

BASIN BAYRAMINI KUTLADI

Daha sonra 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlayan Demircan, “24 Temmuz’da Genel Başkanımız Tekirdağ’da olduğu için Büyük Birlik Partisi olarak bugün gazetelerimizi, basın mensuplarımızı, ziyaret ediyoruz. Başta Trakya Flaş Haber ailesi olmak üzere tüm basın mensuplarımızın Basın Bayramı’nı kutluyorum.” diye konuştu.

 

MİLLETİN PARASINI ÇARÇUR EDİYORLAR

Daha sonra belediyelerin festival ve konser etkinliklerine tepki gösteren BBP İl Başkanı Turan  Demircan, tasarruf tedbirlerini hatırlattı. Turan Demircan, “Bir taraftan tasarruf tedbirleri genelgesi varken, diğer yandan memleketimiz ekonomik olarak zor günler geçirirken, bu ne böyle belediyeler bol keseden milletin parasını harcıyor. Tüm belediyeleri söylüyorum, hiçbirini ayırt etmiyorum. Karpuz festivali yapıyorlar, yok keşkek festivali. Karpuzun, keşkeğin Tekirdağ ile ne alakası var. Şimdi bir de çibörek festivali yapmışlar. Büyükyoncalı da. Belediyeler artık bu tür şarkıcılara türkücülere para kazandırmayı bıraksın. Milletin parasını çarçur etmesinler. En azından şu zor günlerde milletin derdine derman olsunlar. Merak ediyorum. Tasarruf tedbirlerine rağmen, ekonomik olarak ülkemizdeki fiyat artışlarına rağmen bu eğlencelerden, festivaller, konserlerden vazgeçmiyorlar. Acaba rant burada o yüzden mi? Merakımdan sordum” diye sözlerini tamamladı.

 

 

 



BAŞKAN ÇETİN: ÇEF TRAKYA’NIN EKONOMİK GÜCÜ VE POTANSİYELİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR

GENÇLERE 94 ÜLKEYLE TİCARET FIRSATI

SANAL ENFLASYON RAKAMLARI İLE ALIM GÜCÜ DÜŞÜYOR, HALK DAHA DA YOKSULLAŞIYOR

MİNT CAFE VE RESTAURANT ÇERKEZKÖY’DE HİZMETE GİRDİ

MODEL FABRİKA KURULUMU HAKKINDA JAPONYA MERKEZLİ SMC TÜRKİYE İLE GÖRÜŞÜLDÜ