BBP KAPAKLI’DA KADINLARI KAHVALTIDA AĞIRLADI

BBP KAPAKLI’DA KADINLARI KAHVALTIDA AĞIRLADI

BBP Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Kadınlar Günü etkinliğinde, kadınlar karanfillerle karşılandı.

BBP (Büyük Birlik Partisi) Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte, kadınları misafir etti.

BBP Kapaklı İlçe Başkanlığı ve Kadın Kolları’nın birlikte organize ettiği programda kadınlar kahvaltıda buluştu. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, kadınları ağırlayan BBP İlçe Başkanı Fatih Diler, “Bu özel günde, bu güzel programa emeği geçen tüm kadınlarımıza teşekkür ederim.”dedi.

BBP’nin parti binasında 8 Mart nedeniyle verdiği kahvaltıya Deva Partisi Kapaklı İlçe Yönetimi’nden ve İYİ Parti İlçe Yönetimi’nden de kadınlar katıldı. BBP’li kadınların misafir ettiği kadınlara karanfil takdim eden İlçe Başkanı Fatih Diler, “Kadınlarımız sadece 8 martta değil hayatın hergününde özeldir. Tüm kadınlarımız günü kutlu olsun. Ahirete intikal eden kadınlarımıza, ölmüşlerimize, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şiddetin, tacizin, eşistsizliğin, adaletin ve ölümlerin her yerde ve her zaman son bulması temennisiyle Büyük Birlik Partisi olarak tüm kadınlarımızın yanındayız.”diye konuştu.

 

 

 



CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR