BBP ÇERKEZKÖY’DE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

BBP ÇERKEZKÖY’DE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan’ın da milletvekili aday adaylığını açıkladığı programda 5 ilçeden BBP ilçe başkanı milletvekili aday adayı oldu.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem milletvekilliği seçimi öncesinde siyasi partilerden aday adayları boy göstermeye devam ediyor. Bunlardan biri de Büyük Birlik Partisi (BBP) oldu. BBP, aday adayları için Çerkezköy’de Gönlübol Lokantası’nda tanıtım ve aday adaylığı açıklaması programı gerçekleştirildi. 

ADAY ADAYLIKLARINI AÇIKLDILAR

Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, Çorlu İlçe Başkan yardımcısı Gökhan Acar, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Mesut Uçar, Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Ömer Çetinkaya, Şarköy İlçe Teşkilatı’ndan Yılmaz Görgü ve Milletvekilliği aday adaylıklarını açıkladı.

Aday adayı tanıtım toplantısında konuşan BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, “1973 Tokat Zile doğumluyum. Evli 2 kız çocuğu babasıyım. Lise mezunu, ticaretle uğraşan bir kardeşinizim. Siyasi hayatıma Çerkezköy’de Büyük Birlik Partisi’nde ilçe başkan yardımcılığı, ilçe başkanlığı, Tekirdağ il başkanlığı yaptım. 2015 yılında Saadet Partisi ve Büyük Birlik Parti’mizin ittifakı ile oluşan milli ittifakta 7 Haziran seçimlerinde ortak listenin birinci sıra milletvekili adaylığı. 1 Kasım’da yenilenen seçimlerde partimizden birinci sıra milletvekilli adaylığı ve Tekirdağ il başkanlığı görevlerinde bulundum. En son yapılan partimizin genel kurulunda sayın genel başkanımız Mustafa Destici beyefendinin daveti ile MKYK üyesi olarak görev aldım. Genel başkanımızın tensipleri ile Trakya bölgesinden sorunlu MKYK görevlisi olarak görevlendirildim. İl başkanlığım döneminde partimizin üye kayıplarında ilçe başkanlarımızın ve yönetim kurulundaki başkanlarımızın yoğun özverili çalışmalarıyla Türkiye sırasında aylarca 1. oldum. En çok üye yapan il biz olduk. Tekirdağ’ı başarı ile temsil ettik. Türkiye’de nüfusa göre partimizin en fazla üyesi Tekirdağ’dır. Ben bu vesileyle bütün teşkilata mensuplarımıza huzurlarınızda başta ilçe başkanlarım olmak üzere, kadın kolları başkanlarıma, ocak başkanlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

“BİZLER HİÇBİR ZAMAN KOLTUK SEVDALISI OLMADIK”

Turan, “Genel başkanımız Sayın Mustafa Destici beyefendinin talimatları ile aynı şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun 28 Şubatta tanklar Ankara’da yürürken verdiği o tepkiyi 15 Temmuz’da da İstanbul’da, Ankara’da tankların üstünde fazlasıyla verdi. Ve Cumhur İttifakı o gün meydanlarda kuruldu. Şu an içinde bulunduğumuz durumda daha dünkü partiler, siyasi oluşumlar kurdukları güya 6’lı masalarda cumhurbaşkanı yardımcılıkları, bakanlıklar grup kuracak kadar milletvekili sayıları, genel müdürlükler kadrolar daha neler peşindeler başaramayacaksınız. Bizler hiçbir zaman koltuk sevdalısı olmadık, ihale peşinde olmadık olamayız. Rabbimde bizlere nasip etmesin. Eğer bizlerde birileri gibi o koltukları kendi menfaatlerimiz için istersek yine rabbim bize bunları nasip etmesin. Muhsin başkanın duruşuna zeval getireceksek o koltuklar bize nasip olmasın.”dedi.

Ardından diğer adaylarda kendilerini tanıttı.



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM