BBP ADAYI BULUT CHP ADAYI AKAY`A OY VERDİ!

BBP ADAYI BULUT CHP ADAYI AKAY`A OY VERDİ!

Çerkezköy`de Sosyal Medya üzerinden yapılan bir ankette BBP Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut, CHP Adayı Vahap Akay`a oy verince, AK Partililer`in diline düştü...

Çerkezköy`de AK Partililer şu sıralar BBP (Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı) Yılmaz Bulut`un CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Belediye Başkan Adayı Vahap Akay`a verdiği `oy`u konuşuyor. AK Partililer, sosyal medya hesapları başta olmak üzere basın kuruluşlarına Bulut`un Akay`a verdiği oyu yaymaya başladı.
 

AK PARTİLİLER`İN DİLİNE DÜŞTÜ

Çerkezköy`de `Anadolu Ateşi yakacağız` sloganı ile ortaya çıkan BBP Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut, vahim bir hata yaparak sosyal medya üzerinden CHP`li Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Vahap Akay`a oy verdi. Kapaklı Gündem Gazetesi sahibi Talip Öztürk`ün Facebook üzerinden yaptığı ankette Cumhur İttifakı Adayı Ak Partili Süleyman Kozuva ile Millet İttifakı Adayı CHP`li Vahap Akay yer aldı. Ankete 800 kişi oy kullanırken, bu oylar arasında BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut`un oyu da yer aldı. Bulut CHP`li Vahap Akay`a kendisinin de aday olduğu Çerkezköy için oy kullanması dikkat çekti.  AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı tarafından, "Kıymetli basın mensupları merhabalar. Büyük Birlik Partisi Partisi (BBP) Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut Vahap Akay`a oy vermiş" notu ile bu durum  gazetecilerle paylaşıldı.



Anahtar Kelimeler: