BAYRAM TATİLİNE GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ÇIKIN!

BAYRAM TATİLİNE GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ÇIKIN!

Optima Sigorta Danışmanlık yetkilisi Armağan Taş Baran, Ramazan Bayramı öncesinde araçlarıyla tatile çıkacaklara önemli bir uyarıda bulundu.

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde tatile çıkacakları önemli bir uyarı geldi. Optima Sigorta Danışmanlık Çerkezköy Şubesi yetkilisi Armağan Taş Baran, tatil için şehir dışına çıkacak olanlara,"Bayram üstü sigortalarınızı yaptırın bayram tatilinde gönül rahatlığı ile yola çıkın!"diye seslendi.

Çerkezköy`de Uğur Mumcu Caddesi`nde hizmet veren Optima Sigorta Danışmanlık yetkilisi Armağan Taş Baran, bayram öncesi sigorta işlemlerinde başlattıkları kolaylıkları anlattı. Baran, "Bayram üstü sigortalarınızı yaptırın bayram tatilinde gönül rahatlığı ile yola çıkın  artan trafik cezaları ile ve trafik ceza puanlarının sigortaya yansıtılması kararının çıkması ile birlikte trafikteki denetim artmış bulunmaktadır." uyarısında bulundu.

YÜZDE 30 İNDİRİM VAR

Bayram öncesi sigorta işlemlerinde yüzde 30 oranında indirim yaptıklarını da belirten Baran, "Trafik sigortasını bizden yaptıranlara kasko sigortasını yüzde 30 oranında indirimli olarak yapıyoruz."diye konuştu.

Optima Sigorta Danışmanlık bünyesinde hayat sigortası, konut sigortası, saglık sigortası, deprem sigortası yeşilkart sigortası, BES sigortası, işyeri sigortası gibi birçok sigortayı da uygun fiyatlarla yaptıklarını belirten tecrübeli sigortacı Armağan Taş Baran, "Deprem sigortasını bizden yaptıranlara konut sigortasında da yüzde 30 indirim yapıyoruz."dedi.

Optima Sigorta Danışmanlık

0 282 726 00 52

0 546 585 27 93

 



Anahtar Kelimeler:

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU