Gündem

Gündem Haberleri

BAYRAM BAKLAVALARI HAZIR!

BAYRAM BAKLAVALARI HAZIR!

Tekirdağ`da Kurban Bayramı?na iki gün kala hazırlıklar sürüyor. Vatandaşı bayram telaşı sararken, bayramların vazgeçilmez tadı baklava yapmak ve siparişi vermek için de tam zamanı.

Tekirdağ`da Kurban Bayramı?na iki gün kala hazırlıklar sürüyor. Vatandaşı bayram telaşı sararken, bayramların vazgeçilmez tadı baklava yapmak ve siparişi vermek için de tam zamanı...

Bayram telaşında olan vatandaşlar, bayramların vazgeçilmez tadı baklava yapmak ve siparişi vermek için harekete geçti. Baklava yapan pastane ve firmalar, eşsiz baklava çeşitlerini vatandaşlara sunarken, baklavanın fiyatının zamlanmaması da sevindiriyor. Tekirdağ Çerkezköy`de baklava sevenlerin damak tadını bilen Bayramoğlu Pastanesi`nde de bayram öncesi tatlı bir telaş var. Bir çok vatandaşın, tatlı siparişinde baklavayı tercih etmesi işletmede yoğunluğu da artırdı.  Baklavanın bayram sofralarının değişilmez lezzeti olduğuna dikkat çeken Doğan Çetin,  ?Geçen bayram olduğu gibi Kurban Bayramı?nda da yoğun baklava ve tulumba sipariş alıyoruz. Geçmiş bayramlara göre baklava ve tulumba fiyatlarımız değişmedi. Bir tepsi baklava, içindeki malzemeye göre değişiyor.  Bayram öncesi gece gündüz çalışarak mesai harcayıp siparişlerimizi yetiştiriyoruz? dedi.

 

 

 



İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI