96. SAYIMIZ ÇIKTI!

96. SAYIMIZ ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı, bugün çıktı. Yeni sayımızın manşetinde Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi Murat Koçak`ın İstihdam Paketi ile alakalı önceki gün yaptığı basın açıklaması yer aldı.

Trakya Flaş Haber Gazetesi 96. sayısı bu hafta Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bugün, perşembe günü çıktı. Yeni sayımızın manşetinde Türk-İş`in ülke genelinde yapmış olduğu basın açıklaması oldu.

Trakya Flaş Haber Gazetesi, 96. sayısı yine dopdolu! Bu haftaki manşetimiz Türk-İş tarafından ülke genelinde yapılan basın açıklaması oldu. Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, İstihdam Paketi ile ilgi yapmış olduğu açıklamada eleştirilerde bulunurken, paketin işsizliği artıracağını savundu. Detaylar haberimizde...

Bu arada, Trakya Flaş Haber`in bu hafta birinci sayfasından gördüğü haberlerde haftanın gündem haberlerine yer verdi. Tüm detaylar gazetenizde.

Trakya Flaş Haber yeni köşe yazılarıyla yine bu hafta okurlarımızla buluşmaya devam etti. Genç yazarımız Edanur Bursalı yeni yazısıyla her zamanki gibi okurlarımızla buluştu.  Trakya Flaş Haber`in merakla takip edilen köşelerinden  Kara Kutu`da ise Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez, yine iki yazısıyla okurlarımızla buluştu.

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Trakya Flaş Haber  tüm ilçelerde! Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız bayilerde...

 



Anahtar Kelimeler: