BAŞKAN ZÜMBÜL'DEN KREDİ KEFALET KOOPERATİFİ'NE ADAY OLAN AKSU' YA TAM DESTEK

BAŞKAN ZÜMBÜL

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Necati Aksu, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkan adaylığını açıkladı.

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkan adaylığını düzenlediği basın toplantısı ile duyuran Necati Aksu, “Kooperatifçilikte  başarının formülü halis niyet, kesintisiz gayret ama en önemlisi ben değil biz diyebilmektir. Çok değerli esnaflarımızın duaları, teveccühleri ve destekleri ile Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkan adaylığımı açıklıyorum” ifadelerinde bulundu. 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Necati Aksu, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkan adaylığını açıkladı. Tek gayesinin esnaflara daha iyi hizmet verebilmek olduğunu vurgulayan Aksu konuşmasının devamında şunları kaydetti: 

“Esnaf teşkilatının içinden gelen bir kardeşiniz olarak, esnaf ve sanatkarlarımızın sıkıntılarına çözüm üretmek için gayret gösteren, yardımcı olan bir kardeşiniz olarak ‘gücümüz esnaf ve emek, yolumuz hak ve hizmet’ düsturu ile çıktığımız bu yolda tek gayemiz ve hedefimiz esnaf ve sanatkarlarımıza daha iyi hizmet verebilmektedir. 

HAMURU FIRINDA GÖRMEDİM, MUTFAĞINDA PİŞTİM 

Çerkezköy'de doğup büyüyen, bu şehrin havasını teneffüs eden, esnafımızın yaşadığı her türlü sıkıntıyı, sorunu ve zorlukları hayatının bir anında yaşamış bir esnaf çocuğu ve bir esnaf olarak bugünlere kadar ulaştım. Hamuru fırında görmedim, içinde yoğruldum, mutfağında piştim. Hayat bir mücadeledir. Biz de bu çerçevede Rabbim bize ömür verdiği sürece bu mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Kooperatifçilikte  başarının formülü, halis niyet, kesintisiz gayret ama en önemlisi ben değil biz diyebilmektir. Esnaflarımızdan aldığımız dualarla çıtığımız bu yolda Rabbim bizleri utandırmasın. Yeni iş kuran ve krediye ihtiyaç duyan esnaflarımıza hizmet edebilmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Yönetim listemiz hazır. Kongrede açıklayacağımız arkadaşlar ile birlikte esnaflarımıza en iyi hizmeti vereceğiz.  

RAKİP OLAN ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLİYORUM

Bölgemiz ve bölgemiz dışında edindiğim bilgi, birikim, tecrübeyle bu yola çıkmak istedik. Dersimize iyi çalıştık. Verdiğimiz sözlerin her zaman arkasındayız. Aylardır süren saha çalışmalarımızın sonucunda umuyorum ki esnaflarımızın teveccühü ile başarıya ulaşacağız. Seçimlerimizin tüm bölgeye ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Rakip olan arkadaşlara da başarılar diliyorum. Bu yolda çalışmalarımızda asla desteklerini esirgemeyen, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, Çorlu Şoför ve Otomobilciler Başkanı Nadir Samancı, S.S. 163 No'lu Çorlu Öğrenci Servisleri Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Çağdaş Şahin’e teşekkür ederim. 

Basın açıklamamıza katılmayıp, başarı ve temenni dileklerinde bulunan, Tekirdağ Birlik Başkanı Sami Kayın, Çorlu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Turna, Tekirdağ Kuaför ve Berber Oda Başkanı Mustafa Kahraman, Tekirdağ'da Lokantacılar Oda Başkanı Ali Kıral, Çorlu Terzi Oda Başkanı Nazmi Çolak ve Çerkezköy Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkani Mustafa As, Çerkezköy S ve J Plakalı Servisçiler Odası Başkanı Aşkın Gündoğdu’ya teşekkür ederim.   

ADAYLIĞIMI AÇIKLIYORUM 

29 Ocak Pazar günü saat 11'de yapılacak olan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulundaki başkanlık görevine ben de, çok değerli esnaflarımızın duaları, teveccühleri ve destekleri ile talibim. Adaylığımı değerli basın mensubu arkadaşlarımın aracılığı ile kamuoyuna açıklıyorum.”  

BAŞKAN ERKAN ZÜMBÜL'DEN TAM DESTEK

Akabinde sözü devralan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, Necati Aksu’nun sonuna kadar yanında olduğunu söyleyerek seçimin hayırlara vesile olmasını diledi.

Çorlu Şöförler Odası Başkanı Nadir Samancı ise Necati Aksu’ya kongre sürecinde desteklerini ifade ederek şunları kaydetti: 

“Çerkezköy’de bulunan esnaf odalarıyla beraber bir uyum içerisindeyiz. Biliyorsunuz ki esnafımızın sorunları Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde Çorlu ve Çerkezköy pilot bölge olduğu için aşağı yukarı aynı durumda. Biz de Erkan Başkan ile birlikte ve diğer oda başkanlarıyla koordine içerisindeyiz. Tüm esnaf odası başkanlarımızın ve yönetimlerinin destek çağrılarında her zaman destek vereceğimizden şüpheleri olmasın.” 

Rekabet dolu geçmesi beklenen, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu 29 Ocak Pazar günü saat 11'de gerçekleşecek. 

 



AFAD UYARMIŞTI: TEKİRDAĞ KAPAKLI’DA SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU

SÜLEYMANPAŞA’DA 200 BİN ADET DOLDURULMUŞ MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

GAZİLER DERNEĞİ BAŞKANI: VAROLUŞ MÜCADELESİNİN ŞİFRESİ ‘ÖLÜRSEM ŞEHİT, KALIRSAM GAZİ’ DEYİŞİNDE SAKLIDIR

BUNU DA GÖRDÜK!

SILA BEBEK’LE İLGİLİ VALİLİK’TEN AÇIKLAMA