BAŞKAN ZÜMBÜL’DEN ‘ALIŞVERİŞİMİZİ YEREL ESNAFIMIZDAN YAPALIM’ ÇAĞRISI

BAŞKAN ZÜMBÜL’DEN ‘ALIŞVERİŞİMİZİ YEREL ESNAFIMIZDAN YAPALIM’ ÇAĞRISI

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, vatandaşlara çağrıda bulunarak, alışverişlerini yerel esnaftan yapmalarını istedi.

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, “Bayram alışverişimizi yerel esnafımızdan yapalım. Paramız, bizde kalsın.” dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi vatandaşların bayramını kutlarken yerel esnaftan alışveriş yapılmasına dikkat çekti. Başkan Zümbül, “Çerkezköy ve Kapaklı’da yaşayan vatandaşlarımızdan rica ediyorum. Ramazan Bayramı alışverişimizi yerel esnafımızdan yapalım. Paramız kendi cebimizde kalsın. Alışverişimizi Çerkezköy ve Kapaklılı esnafımızdan yaparsak, paramız kendi ilçelerimizde kalır. Paranın olduğu yerde ekonomide daha canlı olur. Herkesten, mümkün mertebe, yerel esnaftan alışveriş yapmasını rica ediyorum.” diye konuştu.

BU BAYRAMDA HERKESİN YÜZÜ GÜLSÜN

Son iki yıl yaşanan salgına dikkat çeken Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Başkan Erkan Zümbül, “Geçen yıl ve önceki sene bayramlarda pandemi yüzünden zor günler geçirdik. Hem esnaf hem de vatandaş için zorlu bu iki yıl geride bıraktık. İnşallah bir daha aynı günlere dönmeyiz. Yüzde yüz olmasa da büyük ölçüde normale döndüğümüz bu bayramda piyasada kıpırdama var. Bayram alışverişinin yerel esnafımıza, zor geçen bayramların ardından iyi geçmesini temenni ediyorum. Hem esnafımızın hem de vatandaşımızın yüzü bu bayram gülsün. Şeker tadında bir bayram yaşayalım.” temennisinde bulundu.



TEKİRDAĞ’DA AYÇİÇEĞİ TARLALARINDAN GÖRSEL ŞÖLEN

TEKİRDAĞ’DA DÖNEL KAVŞAKTAKİ KAZA KAMERADA

KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI

OTLUK ALANDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU