BAŞKAN YUNUS KARA: DEVA PARTİSİ 3 YAŞINDA

BAŞKAN YUNUS KARA: DEVA PARTİSİ 3 YAŞINDA

DEVA Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yunus Kara, parti kuruluşunun 3. yılı nedeniyle bir açıklama yaptı.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yunus Kara, parti kuruluşunun 3. yılı nedeniyle bir açıklama yaptı. Kara, DEVA Partisi'nin demokratik ve zengin bir Türkiye hayaliyle kurulduğunu ve kurulduğu günden bu yana umudu tükenenler için umut kaynağı olduğunu belirtti. Partinin ortaya koyduğu eylem planlarıyla ne kadar ciddi ve hazırlıklı olduğunu gösterdiğine dikkat çeken Kara, Çerkezköy'de DEVA Partisi sayesinde siyasette yepyeni bir yol açtıklarını söyledi.

DEVA Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yunus Kara, parti kuruluşunun 3. yılı nedeniyle bir açıklama yaptı. Kara, geçen 3 yılda partinin kapsamlı çalışmalarını ekonomiden tarıma, afet yönetiminden sosyal politikalara, eğitimden adil yargıya, yerel yönetimlerden çevre ve iklim değişikliğine, kalkınmadan dış politika ve güvenliğe varıncaya kadar 22 eylem planı hazırladığını ifade etti. Türkiye’nin mevcut ve gelecekteki sorunlarına kafa yoran DEVA kadrolarının aynı zamanda Çerkezköy’de de sorunları dile getirmekten çekinmediğine vurgu yapan Kara, nitelikli kadrolarının önümüzdeki seçimlerde güzel bir başarı elde edeceğini belirtti. 

BU PAZAR SEÇİM OLSA DEVA HAZIR 

Başkan Kara, DEVA Partisi'nin 'Bu Pazar seçim olsa DEVA hazır' sloganıyla yola çıktığını ve hazırlıklarını her geçen gün daha da güçlendirdiklerini kaydetti. Partisinin demokratik değerleri ihya edeceğini, adaleti sağlayacağını, özgür ve zengin Türkiye'ye çok az kaldığının müjdesini verdi. Kara, Çerkezköy ve Türkiye'nin DEVA'sının emekleme dönemini bitirdiğini ve yarınlara emin adımlarla yürümeye başladığını sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN YUNUS : PARTİSİ YAŞINDA

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!