BAŞKAN YÜCEER'DEN HAYRABOLU ÇIKARMASI

BAŞKAN YÜCEER

Hayrabolu programı kapsamında ilk durağı Hayrabolu Belediyesi olan Başkan Yüceer, Hayrabolu Belediye Başkanı Tuncer Başoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Hayrabolu ilçesini ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından ilçede tamamlanan ve devam eden projeleri yerinde inceledi, planlanan çalışmalar hakkında ise görüşmelerde bulundu.

“TEKİRDAĞ İÇİN MUTLU YARINLAR İNŞA EDECEĞİZ”

Hayrabolu programı kapsamında ilk durağı Hayrabolu Belediyesi olan Başkan Yüceer, Hayrabolu Belediye Başkanı Tuncer Başoğlu’nu makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi ve Hayrabolu Belediyesi’nin bürokratlarının da yer aldığı ziyarette, ilçenin ihtiyaçlarına ilişkin değerlendirmeler yapıldı. İlçe belediyeleriyle koordineli bir şekilde çalışacaklarını ve dayanışma içinde olacaklarını belirten Başkan Yüceer, Tekirdağ için mutlu yarınlar inşa edeceklerini vurguladı.

BAŞKAN YÜCEER’E SEVGİ SELİ

Program çerçevesinde Hayrabolu çarşısında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yüceer, talep, öneri ve beklentileri dinledi. Herkesin ‘İyi ki Tekirdağ’da yaşıyorum’ diyeceği bir Tekirdağ yaratma vizyonuyla hizmet üreteceklerini söyleyen Başkan Yüceer, ilgi ve sevgilerinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

BÜYÜKŞEHİR VE TESKİ’NİN HİZMET BİNALARI VE YATIRIMLARI YERİNDE İNCELENDİ

Başkan Yüceer, daha sonra TEKULAŞ Katlı Otopark’ta, Hayrabolu Rekreasyonel ve Sportif Tesisi'nde, Hayrabolu TESKİ Hizmet Binasında, Hayrabolu Halil Başol Parkı’nda, Tarihi Hayrabolu Hacılar Köprüsü’nde, Hayrabolu İtfaiye İstasyonu’nda ve Hayrabolu Mezarlığı’nda bir dizi incelemelerde bulundu. Başkan Yüceer, bahse konu tesislerde yapılacak düzenlemeler, çalışmalar ve verilen hizmetler hakkında teknik personelden bilgiler alarak çalışanlara kolaylıklar diledi.

Tekirdağ Kent Konseyi Başkanı Berrin Başol’un geçtiğimiz gün vefat eden babası Rüstem Başol’un cenazesine de katılan Başkan Yüceer, merhum Rüstem Başol’a Allah’tan rahmet; ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileklerinde bulundu.

“HİZMET VE YATIRIM KAPASİTEMİZİ ARTIRIYORUZ”

Hayra bolu programı hakkında bir açıklama yapan ve il genelinde proje ve yatırımları hızlandırdıklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Yeni dönemde hizmet ve yatırım kapasitemizi artırıyoruz. İlçelerimizdeki yatırım ve çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bu süreçte bir yandan projelerimizin planlamasını yaparken, diğer taraftan da önceki dönemde yapılmış olan tesis ve yatırımların işlerliğini artırmak, devam eden projelerin de yapım çalışmalarını hızlandırmak için gerekli adımları atıyoruz. Bugün Hayrabolu ilçemizde incelemelerde bulunduk. Tesislerimizi gezdik, inceledik, çalışmaların hızlandırılması için gerekli talimatları verdik” dedi.

“TEKİRDAĞ’IMIZI HALKIMIZLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

11 ilçede de sahada aktif bir şekilde çalışacaklarına dikkat çeken Başkan Yüceer, “Herkesin, her kesimin ihtiyaçlarına duyarlı bir belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğiz. Tekirdağ’a layık olacağız. Mutlu, üreten, ürettiğinden kazanan, hak ettiğini alan bir Tekirdağ inşa etmek için planlamalarımızı yapıyoruz. Bugün Hayrabolu ilçemizde sorunları yerinde incelemek ve halkımızın taleplerini dinlemek amacıyla buluşmalar gerçekleştirdik. Bizler için oldukça verimli bir ziyaret oldu. Saha ziyaretlerimizi il genelinde aktif bir şekilde devam edeceğiz. Söz verdiğimiz gibi Tekirdağ’ımızı halkımızla birlikte yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.

ÖZGÜR ÖZEL CUMA GÜNÜ HAYRABOLU’DA

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in 14 Haziran Cuma günü büyük bir çiftçi mitingi için ilçede bulunacak olması ise Hayrabolu'ya dair bir diğer önemli gelişme olarak gündemde duruyor. Özel'in Hayrabolu ziyaretinin çok yoğun bir katılıma sahne olması beklenirken, gerekli önlemlerin alınması hususunda da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin hazırlıkları aralıksız olarak devam ediyor.



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN YÜCEER' HAYRABOLU ÇIKARMASI

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR