BAŞKAN YÜCEER’DEN BAYRAM MESAİSİ

BAŞKAN YÜCEER’DEN BAYRAM MESAİSİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Kurban Bayramı’nın ilk günü ve Babalar Günü nedeniyle çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Kurban Bayramı’nın ilk günü ve Babalar Günü dolayısıyla çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu. 

Halk için halk odaklı belediyecilik anlayışıyla saha çalışmalarını sürdüren Başkan Yüceer, hem bayramın coşkusunu paylaşmak hem de vatandaşların Babalar Günü’nü kutlamak amacıyla yoğun bir program gerçekleştirdi.

ÇERKEZKÖY’DE BAYRAMLAŞMA

Bayramın ilk gününe Çerkezköy ilçesindeki mezbahada kurban kesimi yapan vatandaşlarla bayramlaşarak başlayan Başkan Yüceer, ardından İstasyon Mahallesi mezarlığında kabir ziyareti gerçekleştiren vatandaşlara iyi bayramlar diledi.

KAPAKLI’DA KABİR ZİYARETLERİ

Çerkezköy ziyaretinin ardından Kapaklı’ya geçen Başkan Yüceer, burada da kabir ziyareti yapan vatandaşlarla bayramlaştı. Vatandaşlar da ilgileri için Başkan Yüceer’e teşekkür ettiler.

ÇORLU’DA MEZBAHA VE MEZARLIK ZİYARETİ

Çorlu ilçesinde hem mezbaha hem de mezarlık ziyareti yapan Başkan Yüceer, kurban kesen ve mezarlıklarda sevdiklerini anan vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

HUZUREVİ SAKİNLERİ DE UNUTULMADI 

Kurban Bayramı’nın ilk gününde Çorlu ve Malkara ilçelerinde huzurevlerinde kalan vatandaşları da ziyaret eden Başkan Yüceer, Babalar Günü dolayısıyla huzurevinde yaşayan büyüklerin Babalar Günü’nü kutladı. Başkan Yüceer, “Bu anlamlı gününde huzurevinde yaşayan büyüklerimizin babalar gününü kutladık. Gölgeniz yeter. Değerli büyüklerimize mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir bayram diliyor, ellerinden öpüyorum.” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN YÜCEER, YOĞUN PROGRAMINDA TESKİ EKİPLERİNİN SU KUYUSU ÇALIŞMASINI DA YERİNDE İNCELEDİ

Ergene ilçesinde TESKİ Genel Müdürlüğü ekiplerinin su kuyusu çalışmasını da yerinde inceleyen Başkan Yüceer, teknik personelden devam eden çalışmalar hakkında bilgiler alarak çalışanlara kolaylıklar diledi. Başkan Yüceer, daha yaşanılabilir bir Tekirdağ hedefi için zaman kavramı gözetmeksizin her alanda hizmet üreteceklerini belirtti.

CHP TEKİRDAĞ İL BAŞKANLIĞI’NDA BAYRAMLAŞMA

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Başkan Yüceer, partililerle buluşarak bayramlaştı. Partililerin yoğun katılım sağladığı bayramlaşma programında Başkan Yüceer, herkese mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeleri temennilerinde bulundu.

SÜLEYMANPAŞA’DA TRAFİK KONTROL NOKTASI VE ESNAF ZİYARETİ

Süleymanpaşa’da trafik kontrol noktasında görev yapan polislerin de bayramını kutlayan Başkan Yüceer, ardından esnafın çay ikramını kabul ederek onlarla sohbet edip bayramlaştı. 

BAŞKAN YÜCEER, KISAL MAHALLELERDE DE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Malkara’nın Sağlamtaş, Müstecep, Dereköy ile Süleymanpaşa’nın İnecik Mahallelerini de ziyaret eden Başkan Yüceer, burada mahalle sakinleri ile bayramlaştı. Vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterilerinde bulunduğu buluşmada herkesle tek tek ilgilenen Başkan Yüceer, sosyal belediyecilik anlayışıyla Tekirdağ’ı geleceğe taşıyacaklarını ifade etti. 

Yoğun programı ile ilgili bir değerlendirme yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Kurban Bayramı ve Babalar Günü vesilesiyle gerçekleştirdiğimiz yoğun ziyaret ve inceleme programını büyük bir memnuniyetle tamamladık. Bu anlamlı günlerde sizlerle bir araya gelmek, bayramın coşkusunu paylaşmak ve Babalar Günü’nü kutlamak benim için büyük bir onurdu. Çerkezköy'de kurban kesimi yapan vatandaşlarımızla bayramlaşarak başladığımız günümüzde, Kapaklı ve Çorlu’da mezarlık ziyaretlerinde bulunan hemşehrilerimizle bir araya geldik. Huzurevlerinde kalan büyüklerimizi de ziyaret ederek Babalar Günü'nü kutlamak, onların mutluluğuna ortak olmak bizler için tarifsiz bir mutluluk kaynağıydı. Bu ziyaretler sırasında bizlere gösterdiğiniz ilgi ve sevgi, görevimizi yaparken en büyük motivasyon kaynağımız olmaktadır. TESKİ Genel Müdürlüğü ekiplerimizin Ergene'de yürüttüğü su kuyusu çalışmalarını yerinde inceleyerek, şehrimizin altyapı hizmetlerini kesintisiz bir şekilde sürdürmek için çalışmaya devam edeceğimizin altını çizmek istiyorum. Daha yaşanabilir bir Tekirdağ hedefimiz doğrultusunda zaman ve mekân gözetmeksizin her alanda hizmet üretmeye devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı’nda partililerimizle buluşarak bayramlaşmak ve Süleymanpaşa’da trafik kontrol noktasında görev yapan polislerimizle, esnafımızla bayram coşkusunu paylaşmak da programımızın önemli bir parçasıydı. Ayrıca, Malkara ve Süleymanpaşa'nın kırsal mahallelerinde vatandaşlarımızla bir araya gelmek, onların bayram sevinçlerine ortak olmak bizleri çok mutlu etti. Sosyal belediyecilik anlayışımızla her zaman yanınızda olmaya, Tekirdağ’ı daha güzel ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı ve Babalar Günü’nü bir kez daha kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum” şeklinde konuştu.

 



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN YÜCEER’ BAYRAM MESAİSİ

İŞTE BÜYÜKŞEHİR’İN BAYRAMDAKİ HİZMET BİLANÇOSU

ENGELLİYE YENİ ENGEL GETİREN VERGİ PAKETİ KABUL EDİLEMEZ!

TEKİRDAĞ BAROSU’NDA BAYRAMLAŞMA

JANDARMA KAYBOLAN KOYUNLARI DRON İLE BULDU

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ VE BAKANLAR, KIRKPINAR’A DAVET EDİLDİ