BAŞKAN YÜCEER BÜYÜKŞEHİR AİLESİYLE BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN YÜCEER BÜYÜKŞEHİR AİLESİYLE BAYRAMLAŞTI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Kurban Bayramı'na iki gün kala belediye personeliyle bayramlaştı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, büyükşehir belediyesi hizmet binasında büyükşehir çalışanları ile bayramlaştı.

Bayramlaşma töreninde büyükşehir çalışanlarına hitap eden ve büyükşehir personelinden; Tekirdağ’a hizmet yolunda birlikte yol yürüdüğü ekip arkadaşları olarak bahseden Başkan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak çok büyük bir aile olmanın önemine vurgu yaptı. 

BAŞKAN YÜCEER: "TEKİRDAĞ KADAR GÜZEL NİCE BAYRAMLARIMIZ OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM"

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer konuşmasında, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak biz çok büyük bir aileyiz. Hep birlikte kıymetli Tekirdağ halkına hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Siz değerli çalışanlarımızla birlikte yeni dönemde hizmet ve yatırım kapasitemizi arttıracağız. Tekirdağ’a kadın eli değecek ve her şey çok daha güzel olacak. Gücünü halktan alan halkçı belediyecilik anlayışıyla dürüst, adil ve şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz. Halkımızın desteği ve güveni bize çalışma motivasyonu ve güç veriyor. Şehrimizi ve geleceğimizi her alanda güçlendirmek, daha adil daha yaşanabilir daha güzel bir Tekirdağ için yola çıktık. Herkesin, her kesimin ihtiyaçlarına duyarlı bir belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. Şimdi hep birlikte Tekirdağ’ımızı Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına yakışır şekilde geleceğe taşımak için kollarımızı sıvadık. Güçlü Tekirdağ’da hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek, güçlü Tekirdağ’da hiçbir genç gelecek kaygısı taşımayacak, güçlü Tekirdağ’da hiçbir kadın kendini güvensiz hissetmeyecek, güçlü Tekirdağ’da hiçbir kimse kendini kimsesiz, sahipsiz hissetmeyecek. Yaşamın her alanında her evresinde tüm hemşerilerimiz Candan Başkanlarını yanında görecekler. Her yaştan hemşerimizin huzurla ve sağlıkla yaşam süreceği bir Tekirdağ için çalışıyoruz. Halkımızın bize verdiği desteğe, gösterdikleri güvene layık olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Mutlu, üreten, ürettiğinden kazanan, hak ettiğini alan bir Tekirdağ inşa etmek için çalışıyoruz. Siz değerli çalışanlarımızla birlikte bu hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerleyeceğimizden hiç şüphem yok. Umudumuz, sevgimiz ve Tekirdağ aşkımız her zaman bizlere rehber olacak. Bayram tatili boyunca sorumluluk bilinciyle Tekirdağ halkı için nöbette ve hizmette olacak çalışma arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli çalışanlarımızın, tüm büyükşehir ailemizin ve tüm halkımızın Kurban Bayramını kutluyor, Tekirdağ kadar güzel nice bayramlarımız olmasını temenni ediyorum." dedi. 

 



TEKİRDAĞ’DA OTOMOBİL İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 1 YARALI

ÇERKEZKÖY'DE BAYRAM GÜNÜ TANKERLERLE SU TAŞIDILAR

BAŞKAN YÜCEER’DEN BAYRAM MESAİSİ

TEKİRDAĞ KİRAZ FESTİVALİ’NDE SAHNE ALAN SON İSİMLER RUBATO VE ŞEVVAL SAM OLDU

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YÜCEER BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI