BAŞKAN ERKAN ZÜMBÜL’DEN MİNİBÜSÇÜ ESNAFINA DESTEK

BAŞKAN ERKAN ZÜMBÜL’DEN MİNİBÜSÇÜ ESNAFINA DESTEK

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, minibüsçü esnafına destek verdi. Zümbül, “Hem vatandaş hem de esnafımız mağdur.”diyerek yetkililere seslendi.

Çerkezköy-Süleymanpaşa arası toplu ulaşım hizmeti veren minibüslerin çalışmasının durdurulmasına karşı çıkan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, “Hem vatandaş mağdur hem de esnafımız mağdur. Bu sorun biran önce çözüme kavuşturulmalı.”dedi.

Çerkezköy’den Tekirdağ merkezine toplu ulaşım hizmeti veren Zirve Kooperatifi’nin faaliyetlerinin Büyükşehir Belediyesi tarafından durdurulmasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, “Çerkezköy 200 binin üzerinde nüfusa sahip bir ilçe. Burada toplu ulaşım hizmetinin aksaması hem vatandaşımızı hem de şoför esnafımızı mağdur ediyor. İlçemizden Süleymanpaşa’ya rahat ve konforlu bir şekilde vatandaşlarımız toplu ulaşım hizmeti alırken, bunun durdurulması başta üniversite öğrencilerimiz olmak üzere 65 yaş üstü vatandaşlarımıza ve engelli vatandaşlarımıza mağduriyet yaşatmıştır. Bu hizmetin yeniden başlatılması herkes için büyük önem arz etmektedir. Yetkililerin minibüsçü esnafımızın bu haklı talebini yeniden değerlendireceğini düşünüyorum. Biz esnaf odası olarak Çerkezköy ve Kapaklı’daki her bir üyemizin hakkını gözettiğimiz gibi vatandaşlarımızın da mağdur edilmesine gönlümüz razı gelmez. Burada sadece kooperatif üyeleri değil, vatandaşımızda mağdur edilmiş oluyor.”diye konuştu.

 



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM