BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Candan Başkan, mesajında şunları kaydetti:

“Değerli Tekirdağlılar,Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en parlak ve en önemli zaferi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı büyük bir gurur ve coşkuyla kutlamanın heyecanı içerisindeyiz. 30 Ağustos 1922’de, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan bu büyük zafer, milletimizin esaret kabul etmeyeceğinin, bağımsızlığına ve özgürlüğüne olan bağlılığının en güçlü ifadesidir.

Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile elde edilen bu zafer, sadece askeri bir başarı değil, aynı zamanda milletimizin azim ve kararlılıkla yürüttüğü kurtuluş mücadelesinin de bir simgesidir. 30 Ağustos, ülkemizin geleceğine giden yolda atılmış en önemli adımlardan biri olarak, Cumhuriyetimizin temellerinin atılmasında kilit rol oynamıştır.

Atatürk’ün "Zafer, 'Zafer benimdir' diyebilenindir. Başarı ise 'Başaracağım' diye başlayarak sonunda 'Başardım' diyebilenindir." sözleri, bu zaferin arkasındaki iradeyi ve inancı en güzel şekilde ifade ediyor. Bu büyük mücadele, milletimizin ortak iradesi ve birliğiyle kazanılmıştır. Bizler de bugün, bu değerli mirasa sahip çıkarak, ülkemizin geleceğine katkıda bulunmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

Tekirdağ olarak, bu zaferin bize kazandırdığı bağımsızlık ve özgürlüğü, barış ve kardeşlik içinde geleceğe taşımak en büyük görevimizdir. Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun!”



TEKİRDAĞ’DA SU ÇALIŞTAYI YAPILACAK

KİŞİSEL VERİLERİN CALINMASINA İLİŞKİN SORU ÖNERGESİ VERDİ

CANDAN BAŞKAN'DAN EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ İSTEĞİ

KOCAELİ MİLLETVEKİLİ YILMAZ’DAN ÇERKEZKÖY’E ZİYARET