Veliköy OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Köse, beraberindeki öğretmenler ve robotik kodlama öğrencileriyle birlikte Başkan Ahmet Çetin’i makamında ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette okulun teknoloji ve savunma sanayii alanındaki çalışmaları ele alındı.
ELMAS PROJESİ VE TERSİNE MÜHENDİSLİK LABORATUVARI GÜNDEMDE
Görüşmede, Savunma Sanayii Başkanlığı ile yürütülen Elmas Projesi hakkında bilgi paylaşılırken, okul bünyesinde kurulması planlanan tersine mühendislik laboratuvarı üzerine de değerlendirmelerde bulunuldu.
Başkan Çetin, projelerin ilçedeki mesleki eğitime sağlayacağı katkılardan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti.
BAŞKAN ÇETİN’DEN TEBRİK VE DESTEK MESAJI
Başkan Ahmet Çetin, teknoloji üretme hedefiyle çalışan genç öğrencileri ve emek veren öğretmenleri tebrik ederek başarılar diledi. Çetin, öğrencilerin ortaya koyduğu projelerin geleceğin teknolojilerine yön verecek nitelikte olduğunu belirtti.