BAŞKAN ÇETİN'DEN CANBAZLAR CADDESİ AÇIKLAMASI

BAŞKAN ÇETİN

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Canbazlar Caddesi’nde devam eden çalışmalar ile ilgili açıklamada bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Canbazlar Caddesi’nde devam eden çalışmalar ile ilgili açıklamada bulundu. Başkan Çetin, çalışmaların devam ettiğini ve ihale sürecinin tamamlanması ile Canbazlar Caddesi’nin prestijli bir cadde olacağını kaydetti.

Başkan Çetin, Canbazlar Caddesi’ndeki süreç ile ilgili bilgi vererek şunları kaydetti:

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZ İLE ÇALIŞMALARA BAŞLADIK

“Canbazlar Caddesi’nin 25 yıllık sorunu çözmek için Fen İşleri Müdürlüğümüz ile altyapı çalışmaları başlattık. Bu çalışmanın yapılmasının bir diğer sebebi eski belediye meydanının altından geçen dere yatağının deplese edilerek Büyükşehir Belediyesi’nce yapılması planlanan otoparkın yapılmasını sağlamak. TESKİ bu çalışmayı yapamayacağını ve ihalesinin olmayacağını söylemesi üzerine biz bunu ilçe belediyesi olarak yapmayı üstlendik.

Maksadımız Canbazlar Caddesi’nin kronikleşen bu sorununu çözmek, Erbay Caddesi’nden ve Vatan Caddesi’nden gelen yağmur suyunu buradan alarak Ravza Cami’nin yanındaki dere yatağına taşımak. Diğer konuda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin otopark projesinin önünü açmak istedik. Yağmur suyu çalışmalarını başlattık, TESKİ ile de işbirliği yaparak hazır kazılmış kanallara kanalizasyon küntlerini yerleştirerek buradaki altyapıyı yeniledik. Uzun süre Canbazlar Caddesi’nin içme suyu hattının yenilenmesi için bekledik. Kaldırımların sağı ve solunda bulunan içme suyu hattının yenilenmesi süreci tam 1 yıl sürdü.  22 Ağustos tarihinde içme suyu hattı yenilendi.

YERSİZ AÇIKLAMA OLARAK DEĞERLENDİRİYORUM

Kısa süre sonra, TESKİ’nin iş bitirmesinin 3 gün sonrasında İYİ Parti Teşkilatı buraya gelerek Kapaklı Belediyesi ve şahsımı eleştirdi. Halbuki 3 gün önce burada iş bitmişti. 28 Ağustosta da Fen İşleri Müdürlüğü ile çesanlı beton yollarını ve yağmur suyu rögarlarının montajlarını tamamladık. Tahminen 10 Eylül’de işleri bitirdik. Ekim ayında Canbazlar Caddesi’nde yapılacak çalışmaların ihalesine çıktık fakat mevcut ihale şartlarına uygun kimse teklif veremedi. Ardından kaldırımları geçici de olsa yapalım vatandaşın ayağını tozdan kurtaralım dedik. 20 Kasım tarihinde toplantı yaptık ve 22-23-24 ve 25 Kasım tarihlerinde beton atarak sağlı sollu kaldırımları yapmaya başladık. 

Cumartesi günü de CHP Teşkilatı da tam bu çalışmaların akabinde bu bölgeye gelmiş ve eleştirilerde bulunmuş. 50 metre ileriye gitseler beton çalışmalarını göreceklerdi. Hadi CHP İlçe Başkanı ve Meclis Üyelerinin birçoğu Kapaklı’da ikamet etmiyor ve bilmiyor. Yönetimdeki bir sürü kardeşimiz buralarda yaşıyor. Toplumu gerecek bu tür açıklamaları yersiz buluyorum.”

HEP BERABER DEĞİŞİMİ VE GELİŞİMİ YAŞAYACAĞIZ

Biz Kapaklı'ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Canbazlar caddesindeki kaldırımların çalışmasını bitirip ihaleye çıkacağız ve yenilenen prestijli bir cadde olarak Kapaklı'ya kazandıracağız. Kapaklı’da hep beraber değişimi ve gelişimi yaşayacağız.”

 



MİLLETVEKİLİ AVŞAR'DAN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI URALOĞLU''NA SORU ÖNERGESİ

MİLLETVEKİLİ AVŞAR DEPREM BÖLGESİNİ SORDU

AK PARTİ ÇERKEZKÖY İLÇE TEŞKİLATI DELEGE SEÇİMİ YAPTI

ÇERKEZKÖY’DE AK PARTİ DELEGE SEÇİMİ YAPACAK

CHP'Lİ ÜN: BÜYÜKBAŞ HAYVAN SAYISI İTHALATA RAĞMEN DÜŞÜYOR