BAŞKAN ÇETİN'DEN 10 KASIM ATATÜRK´Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN ÇETİN

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 10 Kasım Atatürk'ün vefat yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Mustafa Çetin mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Milletimizin ve tüm dünyanın takdirini toplamış bir lider olan Gazi Mustafa Kemal’i anlamalı, milli irade aşığı bir şahsiyet, bir insan olarak gençlerimize ve çocuklarımıza anlatmalıyız. Cumhuriyet’in kurulmasında yaşanan zorlukları ve verilen milli mücadeleyi unutmamalı, Cumhuriyet meşalesini gelecek nesillere aktarmalıyız.

TARİHE ADINI ALTIN HARFLER İLE YAZDIRDI

Büyük bir Ordu komutanı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, siyasi ve askeri dehasıyla adını tarihe altın harflerle yazdırmıştır. Geleceğe her zamankinden daha büyük bir ümitle, daha büyük bir kararlılıkla yürürken bizler de bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'en büyük eserim' dediği Cumhuriyetimize sahip çıkıyor, onun fikirleri ışığında durmadan yolumuza devam ediyoruz. Bu düşüncelerle, ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 84’üncü yıl dönümünde saygı ve rahmetle yad ediyorum.”



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN ÇETİN' KASIM ATATÜRK´ MESAJI

KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK