BAŞKAN ÇETİN, ZELİHA MEHMET TUSÇUOĞLU ORTAOKULU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

BAŞKAN ÇETİN, ZELİHA MEHMET TUSÇUOĞLU ORTAOKULU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

MTB İnan Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Kapaklı’ya kazandırılan ve ilçenin tek proje ortaokulu olma özelliğine sahip 24 derslikli Zeliha Mehmet Tusçuoğlu Ortaokulu’nun açılış törenine katıldı.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, MTB İnan Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Kapaklı’ya kazandırılan ve ilçenin tek proje ortaokulu olma özelliğine sahip 24 derslikli Zeliha Mehmet Tusçuoğlu Ortaokulu’nun açılış törenine katıldı.

Zeliha Mehmet Tusçuoğlu Ortaokulu’nun açılış törenine Çerkezköy Kaymakamı, Kapaklı Kaymakam Vekili Nazmi Günlü, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı, siyasi parti temsilcileri, MTB İnan Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tijen Tusçuoğlu Alkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dinçer Alkan, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törende Okul Müdürü Galip Cesur açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Ardından Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin bir konuşma yaparak 2024-2025 eğitim-öğretim yılının öğrenci, öğretmen, veli ve eğitim camiası için hayırlı olmasını diledi.

TEKİRDAĞ’IN İKİNCİ, KAPAKLI’NIN TEK PROJE ORTAOKULU

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “2024-2025 eğitim-öğretim yılının kıymetli öğretmenlerimize, sevgili öğrencilerimize, kıymetli velilere ve tüm eğitim camiasına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu okulumuzun temelini 2022 yılı Ağustos ayında atmıştık. bölgemizin önemli firmalarından biri olan İnan Makina kurucusu, rahmetli Mehmet Tusçuoğlu amcamızın vasiyetiydi ilçemize bir okul kazandırmak. Ömrü vefa etmedi fakat evlatları, İnan Makina ailesi vasiyetini yerine getirerek ilçemize çok güzel bir 24 derslikli ortaokul kazandırdı. İlimizin ikinci, ilçemizin tek proje ortaokulu olan bu okulda eğitim alacak evlatlarımız inanıyorum ki ilçemize, ülkemize önemli hizmetler yapacaklardır.” dedi.

HAYIRSEVER AİLEYE TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Çetin, konuşmasını hayırsever MTB İnan Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tijen Tusçuoğlu Alkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dinçer Alkan ve İnan Makina ailesine teşekkür ederek sonlandırdı.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in konuşmasının ardından protokol tarafından ilk ders zili çalındı ve okul gezildi.

 



YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞKAN ÇETİN, ZELİHA MEHMET TUSÇUOĞLU ORTAOKULU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

BÜYÜKŞEHİRDEN, ÇOCUKLAR İÇİN OKULA UYUM ETKİNLİĞİ

BÜYÜKŞEHİR'DEN SÜLEYMANPAŞA İÇİN MAVİ BAYRAK ATAĞI

ÇERKEZKÖY'DE DÜZENLENEN MUHTEŞEM FESTİVAL SONA ERDİ