BAŞKAN ÇETİN, OKUL İNŞAATLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN ÇETİN, OKUL İNŞAATLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, devlet-hayırsever iş birliğiyle yapımı devam eden okullarda incelemelerde bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, devlet-hayırsever iş birliğiyle yapımı devam eden okullarda incelemelerde bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı ile okul inşaatlarını gezen Başkan Çetin, “Yerel yönetimler olarak çocuklarımızın daha güzel yarınları için eğitime önem vermeye devam edeceğiz.” dedi.

KAPAKLI’YA YENİ OKULLAR İNŞA EDİLİYOR

Nüfusu her geçen gün artan ve buna bağlı olarak derslik ihtiyacının doğduğu Kapaklı’ya devlet-hayırsever iş birliğiyle yeni eğitim yuvaları kazandırılıyor. Zeliha Mehmet Tusçuoğlu Ortaokulu’nda sona gelinirken, TOBB Ortaokulu, Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu, Karaağaç İlkokulu, Bahçelievler Mahallesi İlkokulu ve Atatürk Mahallesi anaokulu inşaatlarında çalışmalar devam ediyor. Bir lise, bir ilkokul, iki anaokulu ve Türk Metal Sendikası Pevrul Kavlak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine yapılacak atölyelerde ise ihale aşamasına gelindi.

“EĞİTİME ÖNEM VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

“Önce Eğitim” anlayışıyla eğitime büyük destek veren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı ile yapımı süren okul inşaatlarında incelemelerde bulundu. Başkan Çetin, “ İlçemizde önce eğitim anlayışıyla birçok eğitim protokolüne imza attık, devlet-hayırsever iş birliğiyle kentimize ciddi anlamda okul kazandırdık, kazandırmaya da devam ediyoruz. Bugün de yapımı süren okullarımızı inceledik. İhale aşamasında olan okullarımız var. Yapılan yatırımlarla akademik başarının da arttığını memnuniyetle görüyoruz. Fen Lisesi kazandırmayı hedefliyoruz. Bununla ilgili temaslarımız devam ediyor. Yerel yönetimler olarak çocuklarımızın daha güzel yarınları için eğitime önem vermeye devam edeceğiz.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı ise fiziki yatırımlarla birlikte okullarda akademik başarının da arttığına dikkat çekerek, öğrenciler için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

 



SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM

İLK BİN İÇİNDE 35 FİRMA ÇERKEZKÖY TSO ÜYESİ