BAŞKAN ÇETİN, KAPAKLI’YI TÜRKİYE GÜNDEMİNE TAŞIYOR

BAŞKAN ÇETİN, KAPAKLI’YI TÜRKİYE GÜNDEMİNE TAŞIYOR

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, gerçekleştirdiği proje, etkinlik ve faaliyetleriyle Türkiye gündemine haber olmaya devam ediyor.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, gerçekleştirdiği proje ve çalışmalarla sık sık ülke gündeminde haberlere konu oluyor. Kapaklı Belediyesi’nin son olarak ‘Kadına Karşı Şiddetle Mücadelede Farkındalık Semineri’ Haber Global ekranlarında Türkiye haberlerinde yer aldı.

Daha önce birçok kez, televizyonlarda haberlere konu olup ulusal medyada yer alan Kapaklı Belediyesi, son etkinliğiyle de Türkiye haberlerine konu oldu. Kapaklı Belediyesi tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında söyleşi düzenlendi. ‘Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Farkındalık Semineri’ altında gerçekleştirilen bu söyleşi Türkiye haberlerinde yer aldı. Haber Global, Kapaklı Belediyesi’nin 25 Kasım Kadına Yönelik Mücadele Günü etkinliğini haberleştirdi.Kadına yönelik şiddete karşı birleşme çağrısı” başlığıyla ve “Tekirdağ’da farkındalık ve bilinçlendirme semineri düzenlendi.” anonsuyla günün haberlerinde yer alan Kapaklı Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nce düzenlenen seminerle ilgili haberde Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in de görüşünü aldılar. Başkan Çetin’in, Haber Global’e verdiği demeçteki konuşmasından, “Toplumsal durumun giderilmesi ve iyileştirilmesi için topyekun farkındalıkların oluşturulması gerekli. Okul bilincinin artırılması gibi çok önemli kültürel, sosyal sebeplerin üzerinde kafa yorulması gerektiğini düşünüyorum.” ifadelerine yer verildi.

 

İŞTE HABER GLOBAL’DEKİ O HABER: