BAŞKAN ÇETİN, “GÜCÜNÜ SEVMEK İÇİN KULLAN” ADLI SERGİNİN AÇILIŞINA KATILDI

BAŞKAN ÇETİN, “GÜCÜNÜ SEVMEK İÇİN KULLAN” ADLI SERGİNİN AÇILIŞINA KATILDI

Kapaklı Emine Penbeten Adal Anaokulu tarafından hazırlanan “Gücünü Sevmek İçin Kullan” adlı sanat sergisi açıldı.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Emine Penbeten Adal Anaokulu tarafından hazırlanan “Gücünü Sevmek İçin Kullan” adlı sanat sergisinin açılışına katıldı.

İsmetpaşa Mahallesi Corner Park AVM’de görücüye çıkan sergide “Gücünü Sevmek İçin Kullan” sloganıyla şiddet olgusuna dikkat çekilerek farkındalık oluşturmak adına öğretmen, öğrenci ve veli işbirliğiyle hazırlanan ürünler sergileniyor. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin sergi açılışında yaptığı konuşmada, şiddetin sadece bireye değil hayvanlara, doğaya ve birçok şeye uygulandığına dikkat çekerek, serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

“BİRÇOK PROJEYİ HAYATA GEÇİRME GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ”

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan “Gücünü Sevmek İçin Kullan” adlı sanat sergisinin açılışında konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “ Maalesef dünyada eğitim seviyesi artmasına rağmen şiddet de her anlamda artıyor ve gelişmiş ülkeler dahi bunun önüne geçemiyor. İstatistikler eğitim ve kültür seviyesinin geliştiği ortamda şiddetin nispeten daha düşük seviyelerde olduğunu ortaya koyuyor. Çok hızlı göç alarak büyüyen ilçemiz, ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda sorunlarıyla büyümüş bir yerleşim yeri. Verilere göre maalesef ilçemiz, Trakya’da suç oranının en yüksek olduğu yer. Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kapaklı Belediyesi olarak farklı uygulamalar yapmaya gayret ediyoruz. Kadın ve Aile Müdürlüğümüzü kurarak kadına yönelik şiddeti azaltmak, çocuklarımızın ve ailelerimizin gelişimine katkıda bulunmak adına birçok projeyi hayata geçirme gayreti içerisindeyiz.” dedi.

“HEPİMİZE ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR”

Şiddetin sadece bireye değil hayvanlara, doğaya ve birçok şeye uygulandığına dikkat çeken Başkan Çetin, “Farkındalığın ortaya koyulması adına yapılan bu sergi ve etkinlikler bizim için çok değerli. Hepimize önemli görevler düşüyor. Milli Eğitim Müdürlüğümüz nezdinde emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ediyorum. Bu tarz etkinliklerde her zaman yanınızda olacağımızı da ifade ediyorum.” diye konuştu.

HAYIRSEVER BAĞIŞÇILARA PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Başkan Çetin’in açılış konuşmasının ardından serginin açılış kurdelesi kesildi.  Ardından okulun yapılmasını sağlayan hayırsever iş insanı Gürdal Adal ve ortağı Saim Buyruk ile Prof. Dr. Servet Erdal Adal'a plaket takdim edildi.

Plaket takdiminin ardından Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve katılımcılar sergiyi gezerek, şiddet olgusuna dikkat çekilerek farkındalık oluşturmak adına öğretmen, öğrenci ve veli işbirliğiyle hazırlanan eserleri inceledi.

 



İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?