BAŞKAN ÇETİN: ÇEF TRAKYA’NIN EKONOMİK GÜCÜ VE POTANSİYELİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR

BAŞKAN ÇETİN: ÇEF TRAKYA’NIN EKONOMİK GÜCÜ VE POTANSİYELİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, “Üretim üssü bölgemizde Çerkezköy Endüstriyel Fuarı, Trakya bölgesinin ekonomik gücünü ve potansiyelini bir kez daha gözler önüne sermiştir.” dedi.

Trakya’da ticaretin kalbinin attığı nokta haline gelen ve güçlü tedarik zincirinin kurulması adına önemli rol oynayan Çerkezköy Endüstriyel Fuarı, 8. Organizasyonunda da esnaf KOBİ’leri, büyük sanayicileri ve iş insanlarını bir araya getirdi.. Fuar sonrası açıklamalarda bulunan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, “4-5-6 Eylül  tarihleri arasında 8’incisini düzenlediğimiz Trakya’nın tek endüstriyel fuarı olan Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’na göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve katılımınız için en içten teşekkürlerimizi sunarız.” dedi.

“GÜÇLÜ TEDARİK ZİNCİRİNİN KURULMASI ADINA YOL GÖSTERİCİ OLMAKTADIR”

Bölgede güçlü tedarik zincirinin kurulmasının önemine dikkat çeken Başkan Çetin, “Bu fuar, sadece Çerkezköy, Kapaklı, Saray ve çevresindeki sanayiciler için değil, aynı zamanda ulusal ve uluslararası yatırımcılara da kendini tanıtmak isteyen firmalar için de büyük bir önem taşımaktadır. Fuarımız, sanayicilerimizin ve KOBİ’lerimizin yenilikçi yaklaşımlarını, Ar-Ge yatırımlarını ve teknolojik gelişmeleri yakından takip etmelerini sağlayarak, kendilerini geliştirme ve güçlü tedarik zincirinin kurulması adına yol gösterici olmaktadır. Katılımcı firmamızdan oldukça olumlu geri dönüşler bizlere ulaştı. Fuarımıza ait memnuniyet oranlarını da detaylı raporlarımız tamamlandıktan sonra sizlerle paylaşacağız. Üyelerimizden, katılımcılarımızdan gelen talepleri de göz önünde bulundurarak fuarımızdaki iyileştirmeleri gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullandı. 

“ÜRETİM ÜSSÜ TİCARET ÜSSÜ OLUNCAYA DEK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Fuarın önemine değinen Başkan Ahmet Çetin, “Üretim üssü bölgemizde Çerkezköy Endüstriyel Fuarı, Trakya bölgesinin ekonomik gücünü ve potansiyelini bir kez daha gözler önüne sermiştir. Bizler, Türkiye’nin en büyük üretim üslerinden biri olan Çerkezköy’de böylesine önemli bir organizasyonu düzenlemekten onur duyuyoruz. Bu anlamlı organizasyonda emeği geçen herkese, katılımcılara ve destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimizi sunuyoruz. Fuarımızın, sanayicilerimizin ve KOBİ’lerimizin kendilerini tanıtma, yeni iş birliklerine imza atma ve teknolojik gelişmeleri yakından takip etme fırsatı sunduğunu görmek bizleri son derece mutlu etmektedir. Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nın Trakya’da tek olmasının getirdiği ayrıcalıkla, bölgemizin sanayi ve ihracat potansiyeline katkı sağlamaya devam edeceğiz. Limanlara yakınlığı, hızlı tren hattının bulunması, yurt dışına yakınlığı ile üyelerimizin ihracat potansiyeline katkı sağlamaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

“HEP BİRLİKTE DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATMAK DİLEĞİYLE”          

Açıklamalarını sürdüren Başkan Ahmet Çetin, “Sözlerime son verirken bir kez daha Bizleri Yalnız Bırakmayan; Tekirdağ Valiliğimize, Milletvekillerimize, Kaymakamlarımıza, Başsavcımıza, İlçe Belediye Başkanlarımıza, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimize, Oda ve Borsa Başkanlarımıza, OSB Başkanlarımıza, kurum ve kuruluş temsilcilerimize sivil toplum örgütlerimize, yurt dışından gelen misafirlerimize,  üyelerimize, katılımcılarımıza ve tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz. Hep birlikte daha büyük başarılara imza atmak dileğiyle."



BAŞKAN ÇETİN: ÇEF TRAKYA’NIN EKONOMİK GÜCÜ VE POTANSİYELİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR

GENÇLERE 94 ÜLKEYLE TİCARET FIRSATI

SANAL ENFLASYON RAKAMLARI İLE ALIM GÜCÜ DÜŞÜYOR, HALK DAHA DA YOKSULLAŞIYOR

MİNT CAFE VE RESTAURANT ÇERKEZKÖY’DE HİZMETE GİRDİ

MODEL FABRİKA KURULUMU HAKKINDA JAPONYA MERKEZLİ SMC TÜRKİYE İLE GÖRÜŞÜLDÜ