BAŞKAN ÇETİN, AYVACIK BARAJI’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN ÇETİN, AYVACIK BARAJI’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Ayvacık Barajı’ndan Kapaklı’ya su verileceğinin müjdesini paylaşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Ayvacık Gölet İsale Hattı ve Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Devlet Su İşleri tarafından Saray ilçesine yapılan Ayvacık Barajı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Çetin, “Barajımız bugün yüzde 90 oranında su seviyesine erişmiş durumda. Yakın zamanda Saray ve Kapaklı ilçelerimize önemli oranda su buradan verilecek.” dedi.

"BARAJIMIZ YÜZDE 90 ORANINDA SU SEVİYESİNE ERİŞMİŞ DURUMDA"

Devlet Su İşleri 11.Bölge Müdürü Faruk Yücegök ile görüşmesinin ardından Ayvacık Barajı’ndan Kapaklı’ya su verileceğinin müjdesini paylaşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Ayvacık Gölet İsale Hattı ve Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu. Burada açıklama yapan Başkan Çetin, “Kapaklı ve bölgemizde yaşadığımız su sıkıntısının çözümü, içme suyunun kalitesinin iyileştirilmesi için 4 yıl önce Bakanlık ve Devlet Su İşleri nezdinde görüşmelerde bulunmuştuk. Bunun neticesinde bölgemizde önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan baraj çalışmaları başlamıştı. Geldiğimiz noktada bugün barajımız yüzde 90 oranında su seviyesine erişmiş durumda. Memnuniyet veren bir tablo var. Bölgemizde daha fazla barajın yapılması için girişimlerimize devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Çetin, Kapaklı ve bölgede yaşanan su sıkıntısına dikkat çekerek, vatandaşların beklentilerinin karşılanması adına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ’nin de benzer çalışmalar yapması gerektiğini vurguladı.

 



TCG-AKIN TEKİRDAĞ’DA VATANDAŞLARA KAPILARINI AÇTI

MÜJGAN VE SERKAN KARAGÖZ ÇİFTİNİN YAPIMINI ÜSTELNDİĞİ CAMİ İNŞAATI BAŞLADI

MARKALI 5 ÇİFT AYAKKABI ÇALDILAR

TEKİRDAĞ’DA DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI

DENİZ YATAĞINDA UYKUYA DALDI, 2 MİL ÖTEDE GÖRENLER ŞAŞIRDI